Acest tânăr a realizat visul oricărui om. Visul de a vedea întreaga lume. Și-a  lăsat grijile și a pornit în lumea mare

„Fiecare zi este o călătorie, iar călătoria în sine este casa noastră.” – Matsuo Baso este mottoul cu care aventurierul încheie excepționalul video ce demonstrează minunatele momente din călătoriile sale prin întreaga lume.

Este povestea lui Walter Chang, un tânăr din New York ce a decis să lase viața agitată din metropolă pentru a vedea lumea.

Walter a editat un video excepțional ce inspiră la călătorii și explorarea lumii întregi.

În comentariile la acest video Walter menționează că a cheltuit în jur de 20 mii de dolari pe an pentru aceste călătorii, însă cunoaște oameni ce au făcut același lucru cu cheltuială de două ori mai mică.

Walter Chang a plecat de unul singur spre destinațiile din lista sa de 60 de țări, totuși de-a lungul vizitelor sale, el a reușit să-și facă sute de amici, să întâlnească mii de fețe binevoitoare, uneori întâlnea repetat aceeași oameni, care aveau și ei scopul de a vizita cât mai multe țări.

Tânărul aventurier mulțumește tuturor prietenilor, familiilor și străinilor ce l-au hrănit, l-au adăpostit, i-au tradus și l-au ajutat atunci când a fost jefuit, și celor ce i-au arătat orașele lor.

Călătoriile sunt recomandate ca fiind un remediu bun atunci când suntem lipsiți de inspirație, atunci când ne pierdem optimismul sau când ne pierdem pofta de viață. Deseori astfel de escapade schimbă radical viziunile asupra vieții și perspectivele, răstoarnă ierarhia valorilor și construiește altele.

Savurați experiența unică a acestui tânăr și nu ezitați să faceți primul pas în întâmpinarea lumii, să vă regăsiți în ceea ce ne înconjoară.

SURSA

 

Distribuie articolul: