Concursurile de talente nu mai sunt de mult timp o noutate pentru Eva Timush. Adolescenta de 13 ani a decis să-și întrece puterile și în al șaptelea sezon al competiției „Românii au Talent”. Ieri seară, frumoasa moldoveancă a stârnit admirația tuturor românilor cu evoluția sa!

Atunci când și-a făcut apariția, atât în culise, cât și pe scenă, Eva a fost asociată cu un înger grație calităților sale fizice. „A venit îngerul pe Pământ” – aceasta a fost una din replicile venite de la pupitrului juraților.

Pentru evoluție, adolescenta din Republica Moldova a pregătit piesa „Beautiful”, a cântăreței Christina Aguilera, iar Andra a apreciat încă din primele clipe alegerea ei.

Frumusețea Evei ascundea și un talent aparte. Adolescenta a cântat cu pasiune, iar jurații au rămas de-a dreptul muți de felul în care arată și cântă aceată concurentă.

„Mi s-a părut că a venit un înger și ne-a cântat”, i-a spus Andra.

„Ai cântat dumnezeiește!”, a adăugat Mihaela Rădulesscu.

„Avem un viitor mare star!”, a continuat Andi Moisescu.

Având 4 de DA, Eva trece în etapa următoare. Faimoasa basarabeancă este cunoscută pentru evoluțiile sale în străinătate. Enumerăm aici  prestațiile sale la Next Star România, dar și Golos.Deti Russia:

Eva Timush și Ionela Țăruș au avut niște prestații de excepție în finala Next Star (Video)

Eva Timush: „Am ajuns în super-finala concursului Next Star!”

Eva Timush a avut o prestație superbă la Next Star! Vezi cum a interpretat „Roar”, de Katy Perry

Eva Timush merge în finala show-ului „Golos.Deti”! A avut o prestație splendidă (Video)

Eva Timush fost cireașa de pe tort la „Golos. Deti 3”. Admiră evoluția basarabencei de 13 ani

Foto: captură video

Distribuie articolul: