O poveste frumoasă cu multe emoții, zâmbete și daruri a adus interpreta Olesea Olteanu alături de fiica ei mai multor copii din țară. Vedeta și-a pus barbă albă, căciulă roșie, a umplut sacul cu daruri și a pornit spre cinci familii care nici nu bănuiau ce surpriză îi așteaptă.

Apariția lor de nerecunoscut în costume de Crăciuniță și Moș Crăciun au adus sărbătoarea în casele oamenilor. În afară de dulciuri pentru copiii, oaspeții au adus multe jucării, hăinuțe și lucruri de uz casnic. Emoțiile trăite de ei sunt de nedescris. Se pare că din acest moment în inimile acestor familii va reînvia credința în minuni.

Vezi și: Olesea Olteanu despre duetul cu fiica sa, Dorina: „L-am așteptat ca pe o primăvară înfloritoare, după o iarnă grea și rece”

foto-3

foto2

În mesajul lansat pe Facebook Olesea mărturisește că cea mai mare mulțumire sunt lacrimile de bucurie pe care le-a văzut în ochii copiilor.

„ Astăzi cinci familii, au avut parte de daruri aduse chiar de Moș Crăciun și Crăciunița! Mulțumim celor care au contribuit la colectarea cadourilor și care ne-au fost complice în misiunea de astăzi. Lacrimile de bucurie văzute în ochii copiilor merită străduința și osteneala. Doamne ajută. Împreună putem face fapte bune”.

Vezi și: „Visele au dimineți” pentru Olesea Olteanu! Interpreta a lansat o nouă piesă de dragoste

foto-4

Nu pentru prima dată în această iarnă interpreta cu fiica sa Dorina vin în ajutor celor care au parte de mai puțină bucurie în viața de zi cu zi. Așa au ajuns să dăruiască un zâmbet în alte două familii unde mamele își cresc copii singure. Pe lângă faptul că își dorește să facă cât mai multe fapte bune, ea pătrunde în istoriile acestor oameni.

olteanu

„Pavlușa, un băiat tare drăguț și educat, la ai lui 13 ani crește doar cu mama. Tatăl a decedat pe 3 decembrie. Au cheltuit tot și au vândut ce au putut ca să-l salveze dar nu le-a reușit. Azi i-am readus zâmbetul pe față și m-am bucurat alături de ei. Stanislav, un alt băiat care locuiește doar cu mama în satul Boșernița. Au o casă îngrijită, caldă și am fost bucuroasă când i-am văzut zâmbetul pe față atunci când i-am pășit pragul”, scrie interpreta pe pagina sa de Facebook.

mos craciun olteanu

foto-7

În fiecare mesaj Olesea nu uită să mulțumească celor care o ajută la colectarea cadourilor. Strânge zeci de comentarii cu mulțumiri și replici de încurajare. Alte daruri dulci îi așteaptă pe copii pe 7 ianuarie la Biserica deportărilor din sectorul Botanica.

Foto: facebook.com

Margarita Dmitriev, stagiară

Distribuie articolul: