Aliona Chitoroagă, reprezentanta Republicii Moldova la concursul de frumusețe „Miss Earth 2012″, în vârstă de 24 de ani, a câștigat a treia medalie la concursul de frumusețe, petrecut de curând în Filipine. Aliona Chitorogă a luat medalia de bronz în cadrul decernării premiilor „Miss Friendship”, clasându-se pe locul 3 în grupa sa. Cu toate acestea, ţinând cont de faptul că Republica Moldova participă pentru prima dată în competiția Miss Earth, reușita este remarcabilă.

Reprezentanta Moldovei la „Miss Earth 2012” are nevoie de susținerea prin voturi online. Pentru aceasta este nevoie ca, cât mai multă lume să acceseze pagina oficială de Facebook a Alionei, iar astfel ea va avea mai multe şanse de câştig. La acest moment ea este clasificată în Top 16, conform clasamentului oficial al punctajelor acumulate pe perioada activităților desfășurate de către cele 81 de candidate.

Aliona Chitoroagă, o tânără din Republica Moldova, cu dublă cetăţenie – română şi moldovenească, a obţinut locul 2 în cadrul proiectului „un litru de lumină” („Liter of Light”) la acest concurs desfăşurat şi anterior a fost desemnată, Miss Earth Moldova 2012, la competiția din Iași.

Sursa: UNIMEDIA.MD

Distribuie articolul: