Clair Crowther este exemplul de femeie puternică, care se poate dedica unu scop (renunțarea la obezitate) și îl poate realiza. Originară din Marea Britanie, Clair a slăbit cu tocmai 38 de kilograme pentru a se lăsa cerută în căsătorie de către iubitul său. Și-a jurat că nu va fi o mireasă grasă și s-a transformat într-o vedetă a fitnessului.

Clair își amintește foarte bine de cum se simțea înainte să ia decizia să slăbească. Era mamă solitară, iar problemele zilnice au impus-o să scape controlul asupra modului în care se alimentează. Își petrecea serile la televizor, îmbucând pizza și gândindu-se neîncetat la mâncare.

„Eram un tip de om care și-a găsit spațiul de confort. Dacă mă simțeam rău, imediat găseam o bucățică delicioasă și problemele dispăreau. Înțelegeam că nu este bine pentru mine, că îi ofer un exemplu incorect copilului meu, dar nu puteam suporta ideea că trebuie să merg la sala de sport, că trebuia să sar în sus și să transpir.

Totul s-a schimbat atunci când Clair l-a întâlnt pe Stephen. Pentru că și-a dorit să nu-l piardă și să-i cucerească inima, femeia a decis să decalare război obezității. La înălțimea de 160 de centimetri, cântărea 90 de kilograme. Într-o zi, și-a luat iubitul și a mers la cea mai apropiată sală de sport.

Timp de 3 ani, și-a schimbat meniul alimentar și a eliminat din el tot ce iubea atât de mult: fast-food-ul, dulciurile și băuturile carbogazoase. Mai mult decât atât: a devenit pasionată de fitness, lupte și cardio.

Mi-am dorit foarte mult să mă schimb, pentru că mi-am terminat studiile și m-am angajat la o  maternitate. Eu și Stephen, însă, am reușit să combinăm antrenamentele cu programul încărcat. La sala de sport, ne-am găsit și prieteni, iar susținerea lor ne-a ajutat mult”, recunoaște femeia care a reușit să dea jos 38 de kilograme.

În primul an, a slăbit 25 de kilograme, după care, a mers la o operație care să-i elimine pielea ce-i atârna. După recuperare, a decis să-și continue procesul de slăbire și transformare corporală. Și-a adăugat în „ordinea de zi” și tatuaje, un bronz superb și o nouă culoare a părului: Platinum Blonde Hair.

„Atunci când Stephen m-a cerut în căsătorie, am aceptat, pentru că am înțeles: acum îmi pot alege rochia la care am visat și nu voi fi o mireasă grasă”, mărturisește eroina.

Sursa

Distribuie articolul: