Pentru ea, dansul înseamnă emoție, plăcere, recreere, o graniță între trup şi suflet. Până acum, s-a dedicat totalmente celora care au ales pașii de Zumba. Însă, vara aceasta, Daniela Malai a simțit nevoia de o mică pauză. Îndrăgostită de Spania, de lumea lor latină și de limba vorbită, antrenoarea Zumba, a hotărât să abandoneze pe scurt timp ringul de dans și să viziteze Barcelona și Menorca împreună cu soțul ei.

foto2După o vacanță exotică și cu mult soare, aceasta s-a mutat cu traiul la Londra, acolo unde pare că antrenoarea a descoperit frumosul într-o altă activitate.

„Da, într-adevăr de aproape de un an a apărut o schimbare bruscă în viața mea. Am început a activa într-o companie privată de aranjamente florale, de la Londra. Cred că toate joburile care le-am avut pînă acum, țin de domeniul artei. Asta mă bucură cel mai mult. ”

Citește și: Instructoarea Daniela Malai: „La Zumba se uită de tehnică, aici se danseză cu sufletul”

foto3

Fiind la început de cale, cu o doză mare de energie și cu un entuziasm extatic despre unicitatea florilor și aromele acestora, Daniela are deja scopuri temeinice în noul său job.

„Fiecare dimineață a mea este colorată și aromată. Mai ales atunci cînd primim flori proaspete care abia așteaptă combinate. Inițial credeam că nu voi face față, însă acum pot spune că florile constituie o sursă de inspirație în tot ceea ce fac.  De aceea, vreau să cresc, să învăț mai multe despre flori, să mă specializez și să ajung la un nivel cît mai înalt. Cel mai plăcut e la finele zilei,atunci când poți pleca cu orice floare acasă şi o poți dărui oricui pe stradă fără motiv!”

A dansat și a predat Zumba din inimă, de aceea, Daniela asigură că nu va renunța la dans nicidecum, ba chiar mai mult aceasta planifică să meargă în Cozumel, Mexico cu toată familia Zumba. „Eu mă odihnesc dansând şi asta mă oboseşte plăcut. Acest lucru e suficient pentru a nu renunța la dans nicicând.

                                                                                  Autor: Alina Plîngău, stagiară

Distribuie articolul: