Oamenii acceptă cu greu oamenii diferiți, prin opinii, exterior sau oricare alt criteriu care le este comod. La fel s-a întâmpat și în cazul unei canadience de 22 de ani. Tânăra s-a născut cu o pată mare, de culoare neagră, pe obrazul drept, iar discriminarea prin care a trecut de-a lungul anilor i-a antrenat o „imunitate” de fier și a motivat-o să devină dansatoare profesionistă, cu un viitor inconfundabil.

Cassandra Naud are 22 de ani și este dansatoare. Soarta a făcut ca tânăra să se nască cu o pată pe obraz. În copilărie, și-a rugat părinții fără oprire să facă ceva, pentru a-i elimina semnul, însă acum, n-ar merge la o astfel de operație pentru nimic în lume. Își percepe pata de sub ochi ca pe un semn distinctiv, care îi pune în valoare unicitatea, pentru că o deosebește de alții și îi conferă individualitate!

Tânăra este originară din provincia canadiană Alberta. Atunci când era mică, părinții fetei analizau în fel și chip diferite metode de a-și ajuta fetița să scape de semn, însă au abandonat ideea, din cauza unor temeri legate de cicatricile care urmau să-i rămână pe față.

Ajunsă la vârsta de 22 de ani, Cassandra nu mai este în stare să ia decizia de a purcede la o operație plastică, iar cauza nu constă în cicatricile care i-ar putea rămâne pe obraz, ci în personalitatea pe care și-a creat-o, de când este purtătoarea unui semn atât de special. Acum, consideră că acest semn este unical și o face memorabilă în ochii oamenilor.

Și-a făcut studii în domeniul Dramaturgiei și are o mulțime de prieteni. Actualmente, este dansatoare profesionistă, iar semnul de sub ochiul drept nu i-a împiedicat nici pentru o secundă cariera artistică. Dansează la Los Angeles și are planuri mari în legătură cu viitorul său în acest domeniu.

foto: lettera43.it

Cassandra recunoaște că mulți prieteni i-au recomandat să-și îndepărteze pata de pe față, însă ea le-a refuzat reomandarea de fiecare dată, spunându-le că astfel, se diferențiază și rămâne în memoria oamenilor, iar acest detaliu este important în cariera pe care și-a ales-o ea.

Cel mai mare „protest” pe care l-a declarat Cassandra ține de începutul carierei sale de dansatoare. Primii săi angajatori i-au recomandat să scape de pată, dacă își dorește o carieră încununată cu succes. „Pentru a le face pe plac, inițial am acceptat, deși am rămas șocată. Ulterior, oricum mi-am schimbat punctul de vedere”, mărturisește tânăra.

foto: m.lula.pl

foto: m.lula.pl

După lecțiile josnice pe care le-a învățat în adolescență, Cassandra le recomandă tuturor să nu accepte agresiunea răuvoitorilor și să fie mândri de unicitatea lor.

Distribuie articolul: