Dintotdeauna Fuego a avut un stil vestimentar diferit față de restul artiștilor. Principiul său e simplu – pe scenă e sărbătoare, iar stilul său cu sacouri extravagante și mantouri lungi este deja emblematic. În cadrul turneului său de Crăciun prin România, Fuego nu s-a dezis, și împreună cu doamnele Doina Levintza și Elena Stoica, a gândit o serie de costume unicat care impresionează pe toată lumea.

Astfel, Paul Surugiu schimbă în concert nu mai puțin de șapte ținute, una mai sclipitoare decât cealaltă, cu aplicații și broderii speciale, toate incluse în povestea transpusă pe scenă, în armonie cu decorul realizat tot de Doina Levintza și Elena Stoica, care se ocupă îndeaproape de mai toate aparițiile scenice ale interpretului din ultimii ani, scrie Ziaruring.ro.

Costumele au tot felul de povești, iar Paul Surugiu le oferă o anumită elegantă, doar el putând să poate astfel de costume, prin atitudinea sa, după cum a declarat recent și Iulia Albu, critic de modă, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Vreau să ofer de fiecare altceva publicului meu. Iar oamenii s-au obișnuit că eu să mă schimb și să vin cu tot felul de haine, care de care mai șocantă. Spre exemplu la final, am o haină cu leduri, care se aprinde și care impresionează. Nu e mare inginerie, dar e altceva și cred eu, că pe lângă elegantă și rafinament, noi artiștii, trebuie să fim puțin atipici.

Dragii mei, să ne înțelegem din start, eu nu sunt cine știe ce reper în materie de modă! Da, îmi place să fiu elegant pe scenă, îmi place să știu că ceea ce port mă avantajează și se potrivește cu imaginea și repertoriul meu.

Cred că asta e, până la urmă, o formă de respect față de publicul care vine să-mi vadă spectacolele. Încerc pe cât se poate să am grijă de aparițiile mele și să fiu elegant. Asta mă caracterizează atât pe scenă, cât și în viață. Hainele de spectacol sunt o investiție și au în permanență legătură cu ideea concertelor. Am purtat tot felul de ținute și mi-a plăcut să experimentez din punctul acesta de vedere-de la diverse pelerine, până la haine cu lumini și broderii.

De vreo patru ani sunt pe mână doamnei Doina Levintza și a Elenei Stoica. Ele mi-au creat, în exclusivitate, mai multe ținute și a dat o cursivitate aparițiilor mele. Modă este despre cum te simți bine în ce porți, despre atitudine! Ideea e că imaginea e importantă, dar definitorie e activitatea unui artist, popularitatea, longevitatea și profesionalismul!”, spune Paul Surugiu.

Vedeți mai jos un reportaj marca Kanal D de la concertul dar de artist în ajunul Crăciunului pe stil nou în București.