Cine dacă nu sora geamănă i-a fost alături miresei Margarita Dodon, care și-a celebrat aseară nunta. Și cine dacă nu sora geamănă, Sandra, va fi următoarea mireasă?! Cel puțin asta putem conchide din faptul că frumoasa blondină a prins buchetul miresei.

La 3 săptămâni distanță de la ziua în care a spus DA în fața altarului și a ofițerului de stare civilă, Margarita Dodon a jucat aseară nunta la Hotel Prezident, alături de cei mai apropiați prieteni și rude. Tradițional, la finalul serii, mireasa a aruncat buchetul, iar norocoasa care se zice că va fi următoarea mireasă a fost chiar sora ei geamănă – Sandra.

sandra colaj1

Dacă a prins buchetul, Sandrei i-a revenit și voalul miresei, iar din poze vedem că îi va sta bine și acest rol. Sora geamănă a miresei a optat la nuntă pentru o rochie galbenă din altas, lungă și cu o despicătură generoasă, care i-a lăsat la vedere sandalele roșii, foarte deosebite.

Margarita Dodon își joacă astăzi nunta în Capitală. Primele poze cu mireasa (FOTO)

sandra colaj 2

Amintim că soțul Margaritei Dodon este un tânăr de 26 de ani, pe nume Marcel, deținător al unei afaceri. Acesta i-a cerut mâna la sfârșitul lunii mai. Petrecerea de ieri a fost jucată la President Hotel Resort, deținut de către părinții miresei. Fotograful evenimentului a fost Vadim Jantîc.

Vedeți mai jos dansul mirilor, Margarita și Marcel.

Foto/Video: facebook.com