Cel mai mare seminar de ‪parenting‬ din Moldova s-a ținut pe 24 martie, în două reprize, cu Urania Cremene, specialist în parenting din România! Participanții, peste 400 la număr la fiecare ședință, au primit informație de valoare, energie pozitivă, au întâlnit oameni frumoși și vor crește copii fericiți! Aflați cum au primit părinții informația și unde o mai puteți găsi, până pe 3 aprilie.

Mă bucur enorm că am avut ocazia să vin cu această ofertă pentru părinții de la Chișinău. I-am văzut foarte prezenți, foarte dornici de a primi ceva nou. Au stat la coadă pentru întrebări personale, pentru mulțumiri sau autografe, lucru care mă bucură foarte mult. Desigur trei ore sunt prea puțin pentru a preda tot materialul de care un părinte are nevoie. Ceea ce le transmit eu este baza, fundamentul unei relații corecte cu copiii lor și tehnicile care să îi ajute să fie părinți fericiți și să crească copii echilibrați”, a spus Urania Cremene între cele două sesiuni de Parenting, la o televiziune din capitală.

urania 3

Pe pagina evenimentului o mulțime de mămici și tătici își exprimă recunoștința față de trainerul Urania Cremene și organizatorii evenimentului.

„Mulțumesc mult organizatorilor pentru acest seminar util și aduc respectul meu Dnei Urania, este o femeie extraordinară și un trainer excepțional! Mi-a făcut plăcere să o cunosc” – Natalia Secrieru.

„Un seminar cu adevărat util, căruia merită să-i dedici timp… Nici nu am observat cum au expirat atâtea ore. Îmi pare nespus de bine că am avut ocazia să particip la acest seminar și că am cunoscut un om deosebit, un exemplu de mamă și un specialist bun ca Urania Cremene.” – Marina Bejenari.

„Un seminar foarte util, cu multe exemple aplicabile în practica de zi cu zi. Dna Urania este genială! Mulțumesc foarte mult!” – Tatiana Macovei.

urania 2

„Un seminar foarte util!!! Idei foarte bune. Sper să am suficientă înțelepciune și răbdare să le implementez în educația copiilor mei! Mulțumesc, Urania, că m-ai ajutat să înțeleg unde greșesc și unde fac bine, exact ceea de ce aveam nevoie acum, într-o etapă de impas!!! Am venit acasă cu forțe și idei noi. Mulțumesc, Lia și întreaga echipă, pentru organizarea acestui eveniment frumos! Aș fi vrut să aflu și mai multe pentru că se pare că Urania știe foarte multe „secrete” din ale parenting-ului. Timpul a zburat pe nesimțite. Sper că cursurile Uraniei vor deveni mai accesibile ca preț, deși realizez că informația oferită este foarte prețioasă!” – Cristina Urecheanu

Anunț important pentru cei acre au participat, dar mai ales pentru cei care nu au avut posibilitatea să o facă: Cărțile lui Amos (3 la număr), dar și pachetul cu cele trei CD-uri, conținând acest seminar înregistrat, le puteți achiziționa de la organizatori.

Pret Promotianal pentru: Cartile lui Amos + CD
Doar până pe 3 aprilie puteți beneficia de pachetul de 3 CD-uri (înregistrarea audio a seminarului) + cele 3 cărți de povești din seria „Cărțile lui Amos”, la DOAR 700 lei (MDL).
Pentru detalii puteți apela 060521100

O galerie foto completă cu cele două sesiuni de Parenting predate la Chișinău de Urania Cremene găsești mai jos.

Poți afla ce evenimente avem programate pe http://evenda.md/ sau https://www.facebook.com/EvendaMoldova/

Posted by Evenda on 26 Martie 2016

Foto: Alex Iordache Photography

P

Distribuie articolul: