Nastia Kamenskih este o fire îndrăzneață, care nu se rușinează să-și afișeze o bună parte din viață pe pagina ei de Instagram, acolo unde are un număr impresionant de urmăritori. Iar ultima postare a uimit, de-a dreptul, internauții.

Recent, Nastia Kamenskih a postat o fotografie unde apare complet goală lăsându-și la vedere formele voluptoase. Postarea a strâns, în scurt timp, mii de like-uri și comentarii, dar o bună parte din succesul acestei postări îi aparține și textului pe care l-a lăsat vedeta.

„Femeia este nu doar despre machiaj frumos, manichiură îngrijită, aspect stilat și coafura bine aranjată. 💁🏻‍♀ Femeia este despre stare, imagine, emoție, sentimente și o energie aparte care strălucește când intrăm în contact cu ea. Femeia este reuniunea cu natura. Uneori trebuie să rămâi de una singură, singură cu emoțiile tale și cu corpul tău, ca să înțelegi vocea ta lăuntrică. Fii atentă la ce-ți spui tu, ascultă-ți lumea ta lăuntrică. Cât de des îți asculți corpul și intuiția?”, a scris Anastasia.

Amintim că nu este prima oară când vedeta postează astfel de fotografii. Curajoasă, aceasta a mai făcut-o și anterior, postând fără ezitare fotografii în costum de baie și demonstrând că nu prea îi pasă de ce crede lumea despre asta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This is our with @realpotap escape. Just 4 days. A lot of love and sun ☀️ ❤️

O postare distribuită de NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux) pe

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: