Da, cel mai bine plătit model din lume și-a luat adio de la cariera pe care și-a făcut-o pe podium, după cum informează Hollywood Reporter. Modelul de origine germană Gisele Bündchen a decis să facă acest pas important din viața sa la vârsta de 34 de ani, după 20 de ani de muncă intensă. După ce s-a dedicat muncii atâția ani, Gisele a decis că a venit timpul să se dedice în exclusivitate familiei sale și în special - copiilor. Cât de frumos a plecat de pe podium, aflați mai jos.

Pentru că a trebuit să plece din modeling exact așa cum a venit: defilând pe podium, Gisele a decis să participe la o ultimă defilare și a ales să-și etaleze formele pentru prezentarea noii  colecții semnate de brandul Colcci. Prezentarea noii colecții a brandului a avut loc în contextul Săptămânii de Modă care e desfășoară în aceste zile la San Paulo. Bündchen reprezintă această marcă încă din anul 2005.

foto: latintimes.com

foto: latintimes.com

Gisele a ieșit pe podium în diferite ținute, iar la finalul prezentării, pe podium i s-au alăturat și celelalte modele, care afișau tricouri albe, pe care era imprimat chipul celebrului model.

Într-o postare pe care a făcut-o Bündchen pe rețelele de socializare în ziua prezentării, ex-modelul explica faptul că așa a făcut soarta, ca la vârsta de 14 ani, aceasta să ajungă în industria modei. „Acum, după 20 de ani de aflare în această industrie, voi participa la ultimul meu fashion-show, însă voi rămâne oricum influențată și în continuare de unele laturi ale acestui business”, scria modelul de 34 de ani.

foto: Instagram

foto: Instagram

Gisele a decis să rupă relația cu prezentările de modă încă în luna martie 2015. Modelul anunța că intenționează să continue să muncească la o serie de proiecte publicitare, însă refuză să mai participe la defilări pe podium.

Atunci, aceasta își explica gestul prin faptul că vrea să se dedice pentru familie. Gisele și soțul său, jucătorul american de fotbal Tom Brady, educă împreună doi copii: Benjamin și Vibian Lake. La această ultimă prezentare de modă, soțul vedetei o admira chiar din primele rânduri.

Din spusele lui Gisele, ex-modelul obosise de atâtea defilări pe podium din cauza faptului că zborurile frecvente o solicitau foarte mult din punct de vedere fizic. Aceasta mai declara: „În mod automat, trupul meu îmi spune dacă ceea ce fac merită efortul depus şi mi-a cerut să mă opresc. Îmi respect trupul şi este un privilegiu să poţi să te retragi atunci când vrei.”

foto: mashable.com

foto: mashable.com

Vreți să știți câți bani a câștigat modelul doar anul trecut? 47 de milioane de dolari. Nu în zadar modelul de origine germană s-a aflat timp de mulți ani în fruntea clasamentului celor mai bine plătite modele din lume, realizat de revista americană „Forbes”. În afară de aceasta, Gisele este și ambasadoare ONU, deci este foarte implicată și în soluționarea problemelor de ordin social din întreaga lume.

Bündchen este și femeie de afaceri. După cariera strălucitoare pe care și-a făcut-o în cadrul brandului de lenjerie intimă pentru femei Victoria’s Secret, aceasta a decis să-și lanseze proria marcă de costume de baie și accesorii pentru femei.

foto: celebritybabyscoop.com

foto: celebritybabyscoop.com

Sursa: Hollywood Reporter

Distribuie articolul: