Asociația Businessului European (EBA Moldova) în colaborare cu Asociația Națională a Tinerilor Antreprenori din Moldova ( ANTIM) și Camera Internațională a Tinerilor (JCI) au plăcerea de a vă invita la cea de A Patra Școală de Iarnă pentru Tinerii Antreprenori, ce se va desfășura în perioada 20-24 ianuarie în incinta ASEM. Cine poate participa la cursurile școlii și ce presupun acestea aflați mai jos.

Cel mai important CURSURILE SUNT GRATUITE!

La cursuri sunt invitați toți tinerii cu vârsta de până la 35 de ani care au dat start unei afaceri sau care sunt implicați în afaceri. Cursul va include sesiuni unice care vor cuprinde domenii ca: cele mai bune practici de management, comunicare și marketing, tehnici de negocieri și de vânzări, probleme de administrare fiscală și altele, toate oferite de cei mai renumiți oameni de afaceri și experți în domeniu ce se vor axa pe aspectele practice, probleme și soluții, recomandări pentru tinerii antreprenori.

Participanții vor avea ocazia să adreseze întrebări precum și să descrie problemele cu care se confruntă la moment. De menționat că participarea la aceste cursuri este gratuită, iar doritorii de a se înscrie la școală trebuie să îndeplinească un formular, pe care îl găsesc AICI. Termenul de aplicare pentru Școală este de până la 17 ianuarie inclusiv.  Cursurile vor avea loc de luni până vineri, între orele 17:00 și 20:00. 

Distribuie articolul: