Whitney Houston, în vârstă de 48 de ani a fost găsită moartă într-o cameră de hotel. Conform presei americane poliția a declarat ca nu sunt semne de moarte violentă, iar toate încercările de a o resuscita s-au soldat cu eșec. Întâmplarea tragică s-a produs la etajul 4 al hotelul Beverly Hilton din Los Angeles unde interpreta dădea o petrecere în cinstea premiilor Grammy care trebuia să aibă loc chiar astăzi.
Whitney Houston a fost unul dintre cei mai de succes artişti din anii ’80 şi ’90, însă dependenţa de droguri şi căsătoria dificilă cu Bobby Brown au făcut-o să iasă din lumina reflectoarelor.

În total, artista a fost nominalizată de peste 20 de ori la premiu Grammy și a primit şase astfel de distincţii. Printre trofeele pe care le-a primit sunt două premii Emmy şi 30 de recompense la Billboard Music Awards. Unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale au fost “I will always love you”, de pe coloana sonoră a filmului “The bodyguard”, în care de altfel a şi jucat, “I wanna dance with somebody” şi “One moment in time”.

Distribuie articolul: