Încă o moldoveancă, mai mult sau mai puțin cunoscută de unii melomani, și-a demonstrat talentul peste Prut, la „Vocea României”. A fost asemuită, datorită frumuseții, cu Angelina Jolie, deși interpreta Elena Javelea mizează în această competiție pe talentul său. Aflați ce emoțiile a trăit moldoveanca la primele probe și când a decis în ce echipă ar vrea să fie.

JaveleaS-a înscris în proiectul „Vocea României” într-o glumă, fără să-și pună mari speranțe sau să-și facă multe așteptări. „Am văzut că trec o preselecție, trec de a doua și interesul meu s-a schimbat… deja mă vedeam în proiect și aveam o atitudine mult mai responsabilă față de acesta. De cum am aflat că Tudor Chirilă va fi al patrulea antrenor m-am atașat și mai mult de acest show. Îl respect mult ca artist, pentru ca el e o persoană desăvârșită: actor, muzician, compozitor… Bineînțeles că mi-aș fi dorit să se întoarca oricare dintre ei patru, însă cel mai mult visam să fie Chirilă”, a recunoscut Elena.

Despre emoții, tânăra artistă vorrbește cu lux de amănunte: „M-au încercat niște emoții nebune la blind, pentru că în jurul meu erau persoane mega talentate și oricare dintre cei ajunși până acolo merita să se întoarcă un antenor către ei. Până la urmă mă consider o norocoasă că fac parte din acest show”, a mai declarat interpreta.

Elena a dezvăluit și mici secrete din bucătăria show-lui de talente muzicale: „Cu noi se lucrează până și la cele mai mici detalii. Echipa lui Tudor, implicată în acest proiect e maga-profesionistă. Terapeutul vocal, doamna Duțescu, care are grija de vocile noastre, ne dezvăuie niște secrete colosale din arta interpretativă; Carina, maganerul lui Tudor e persoana ce are grijă maximă de noi… ca de niște copilași. Cu adevărat sunt o norocoasă că sunt în „team Chirilă”. Din fiecare repetiție pe care am avut-o am învățat multe!”.

Elena Javelea

Despre prestația sa, Elena Javelea declară: „Aștept cu nerăbdare urmatoarea etapă și abia aștept să cânt iarăși. Piesa ce am interpretat-o în blind îmi place mult, eu am încercat să o cânt mai brutal, mai „a la Joe Cocker”, și mi-a lispsit acea finețe în sunet. Sper ca la următoarea prestație voi ține cont de ea. În fine, multă lume îmi zice că le-a plăcut interpretarea și că m-au descoperit dintr-o altă latură, pentru că toți mă știau altfel, cântând o muzică mai cuminte. Tot ce pot spune e că aici acumulez o experință enormă și o dată cu acest show vin și anumite schimbări la mine, acre doar mă bucură”, mai spune Elena.