O mamă însărcinată s-a filmat zilnic, timp de 9 luni, pentru a crea un videoclip despre sarcina ei, asociind-o cu inhalarea conținutului unui balon din cauciuc. Foarte semnificativ, video-ul durează doar 90 secunde. Clipul a fost postat pe YouTube în ziua de Crăciun, pentru a sărbători sosirea pe lume a fiicei sale. 

„Ea a sosit. E un miracol de Crăciun. Sper că acest film va învață femeile din toată lumea că sarcina este ceva foarte frumos și magic. Să fiți binecuvântate în 2015!”, a mai scris femeia.

Mămica foarte ingenioasă a purtat aceeași ținută de fiecare dată când se filma, adica o maletă neagră și o pereche de colanți tot negri. Ea stătea permanent din profil, pentru ca burtica ei să fie mai bine observată. Pentru un strop de divertisment, femeia s-a făcut că inhalează conținutul unui balon din cauciuc, făcând aluzie că acesta îi face ca burtica să crească. 

Într-un final, tânăra mămică apare cu bebelușul ei în brațe, ținându-l la fel în zona burții, pentru a păstra ideea filmulețului.

Distribuie articolul: