“Selfie” sunt numite pozele care reprezintă un autoportret fotografic realizat cu un telefon mobil, de cele mai multe ori în oglindă, şi publicat apoi online pe reţelele de socializare. “Selfie” a fost ales cuvântul anului 2013, iar mai nou, asemenea poze intă în concurs pentru cea mai bună poză a anului.

De-a lungul anului 2013, cuvântul “Selfie” a generat o adevarată isterie a fotografiilor în oglindă, iar fenomenul a fost dus atât de departe încât a devenit viral şi a luat o întorsatură comică. Și la noi, toată lumea, de la politicieni la internauți, vor să aibă o poză cât hai haioasă, realizată chiar de ei, în oglidă și, foarte trendy – la bustul gol.

 Marian Lupu

Ionel Istrati

Igor Sîrbu

Foarte mulți oameni s-au pozat în cele mai ciudate ipostaze, au creat scenarii întregi pentru un simplu “selfie”,  totul pentru a primi aprecierea internetului. De ceva timp a apărut şi un cont de Twitter, intitulat Selfie Olympics, unde are loc o adevarată olimpiadă a celor mai tâmpite şi inedite momente surprinse într-un selfie.

Kim Kardashian

 poze selfie

Lupta este strânsă… dar dacă revenim la local, cine dintre persoanlitățile autohtone credeți că merită aprecierea pentru cea mai neobișnuită poză Selfie?

Sursa: 1Music.ro 

Foto: Moldpress.md, freshfm.md, protv.md, libertatea.ro

Distribuie articolul: