Toreadorii spanioli au făcut o adevărată tradiție din a ieși pe arenă ținându-și copiii în brațe. Dovadă e o nouă fotografie încărcată pe Instagram de matadorul Francisco Rivera. Imaginea a stârnit admirație și critici în egală măsură!

Francisco Rivera e pe bună dreptate unul dintre cei mai notorii matadori din Spania, iar acum două zile, a atras în mod special atenția publicului după ce a publicat o fotografie cu sine și mezina sa.

„Debutul lui Carmen – a 5-a generație de luptători din familia noastră. Bunicul meu ieșea la luptă cu taurii ținându-l în brațe pe tata. Tatăl meu ieșea ținându-mă în brațe pe mine, iar eu, la rându-mi, ies la luptă cu taurul luându-mi în brațe fiicele: mai întâi Cayetana, iar acum și pe Carmen”, subliniază toreadorul.

cats

Evident, fotografia nu putea trece neobservată pe lângă părinții care au ținut să-și manifeste înfricoșarea și grija pentru mezina lui Rivera, viața căreia ar fi fost pusă în pericol. Mai mult decât atât, autoritățile ar fi luar atitudine, iar Agenția Andaluză pentru Protecția Copiilor ar fi pornit o cercetare pe acest caz.

Însuși tatăl spune că nu și-a pus fiica în pericol: „Pentru ea, nu există un loc mai puțin periculos în această lume decât brațele mele. E debutul lui Carmen, care e reprezentanta celei de-a 5-a generații de matadori din familia mea. Așa a făcut bunicul cu tata, tata cu mine, eu cu fiica mai mare și acum cu mezina.”

2

Foto: Instagram

Distribuie articolul: