Tradiția nu cunoaște meridiane și nici vârste! Aflați peste ocean, patru basarabeni care au fost în trecut membri ai Ansamblului „JOC”, au demonstrat internauților că obiceiurile pot fi perpetuare oriunde! Cât de bine și-au reprezentat vocația tocmai în inima Hollywood-ului, vedeți mai jos.

Ceea ce veți vedea mai jos nu este nici fragment de film și nici concurs de talente în aer liber, ci o improvizație pe care au executat-o în Statele Unite ale Americii 4 foști colegi din cadrul Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare „JOC”, fondat de maestrul de balet Vladimir Curbet.

Eroii din imaginile video publicate pe Facebook au fost filmați la Los Angeles, în inima Hollywood-ului, demonstrând trecătorilor că dansul rămâne dans și după 50 de ani, iar școala de acasă a fost școală în adevăratul sens al cuvântului. Și dacă unii internauți au făcut aluzii greșite, Aurelia – autoarea imaginilor video, susține că dansatorii n-au pus pe limbă decât doar câte o cafea bună.

Reacția utilizatorilor rețelei Facebook a fost una impunătoare, clipul de jumătate de minut adunând peste 7,2 mii de vizualizări în nici 3 zile de la publicare, nemaivorbind de numărul de comentarii și distribuiri.

Admirați și voi acest moment absolut special:

Posted by Aourelia Florist on 2 Aprilie 2017

Foto: captură video

Distribuie articolul: