Amantlâcul de la Casa Albă scoate la iveală și alte probleme serioase pe care le-ar avea administrația Trump. Unele de ordin moral și psihic…

Stormy Daniels este femeia momentului. A avut curaj să-i acorde un interviu lui Anderson Cooper, deși a semnat un contract de confidențialitate și a acceptat din partea lui Trump 130.000 de dolari în schimbul tăcerii ei. Însă, Stormy spune că e dispusă să dea banii înapoi numai să poată spune adevărul despre aventura ei cu președintele american.

În timpul respectivului interviu, Stormy a relatat și un dialog pe care l-a purtat cu Trump în perioada 2006-2007 când au avut acea aventură. Starleta a dezvăluit că președintele american i-a spus că seamănă cu fiica lui:

„Wow, ești specială! Îmi amintești de fiica mea. Adica, știi, ești frumoasă și deșteaptă, o femeie cu care poți să fii, și te plac. Chiar te plac!”. O replică care n-a rămas fără ecou pe rețelele de socializare, mulți internauți speculând despre relația nepotrivită dintre Trump și fiica sa, Ivanka.

Culmea e că-n tot acest timp Trump nu a comentat public această dezvăluire, mulțumindu-se să posteze pe Twitter un mesaj care s-ar putea referi la presupusa aventură cu Stormy Daniels.

„Atât de multe știri false. N-au fost niciodată mai false și mai departe de adevăr ca acum. Dar, în ciuda acestora, țara o duce foarte bine”, a postat președintele american pe rețelele de socializare.

Există și alte declarații de-ale lui, însă date în spatele ușilor închise, în fața angajaților lui. Aceștia au declarat că Trump ar fi fost foarte vocal în privat despre așa zisă aventură avută după nașterea fiului Barron și despre cea care a dat naștere acestui scandal. Chipurile, Trump ar fi zis că Stormy nu este tipul lui de femeie și că toate zvonurile legate de o aventură între ei sunt false.

„Totul e o farsă, femeia aia nici măcar nu e genul meu. N-aș fi atras de ea niciodată”, ar fi zis Trump despre Stormy Daniels, femeia care susține că a fost sex neprotejat și repetat cu președintele american.

Pentru a vedea interviul video accesează aici

Citește și: Presa vuiește, dar ei par liniștiți! Melania și Donald Trump, afectuoși după izbucnirea scandalului sexual

Distribuie articolul: