Este un celebru tangou românesc care a făcut „furori” în toate timpurile. De fiecare dată când este interpretat trezește emoții deosebite, pentru că redă o poveste de dragoste care s-a născut în dans. Interpreta de folclor și romanțe Rodica Buhnă i-a dat o nouă viață și a realizat un videoclip pentru el.

„Astăzi vreau să mă împart cu prietenii mei cu o frumoasă realizare a noastră – „Cel mai frumos tangou din lume”, cu cea mai frumoasă orchestră „Mugurel”, cu cei mai tineri și frumoși dansatori – Iuliana Diacova și Daniel Coșneanu, cu cel mai bun regizor de sunet – Andrei Lifenco, cu cel mai iubit dirijor și aranjor – Ion Dascăl și cu cel mai priceput videographer – Eduard Carp și echipa lui. Mulțumim și domnului Nicolae Patrașcu, patronul celui mai select restaurant „Casa nunții – Noroc. Mulțumesc din suflet tuturor pentru conlucrare și un produs deosebit!”, a remarcat pe pagina sa de Facebook interpreta Rodica Buhnă.

rodica buhna tango

Amintim că anterior, interpreta de folclor Rodica Buhnă a dat o nouă viață piesei „La oglinda”, pe versurile lui G. Coșbuc. Piesa era inspirată din repertoriul cântăreței de muzică populară din România Angela Moldovan. Ambele lucrări poartă acompaniamentul marca Orchestra Mugurel, conduse de nimeni altul decât soțul Rodicăi Buhnă – dirijorul Ion Dascăl.

E oficial: Interpreta Rodica Buhnă și dirijorul Ion Dascăl s-au cununat! FOTO

Distribuie articolul: