Asasinarea lui Lady Di nu mai este o ipoteză, ci o certitudine. Regina Elisabeta i-a dezvăluit lui William, fiul cel mare al regretatei prinţese şi al lui Charles, că mama i-a fost ucisă de trei agenţi secreţi care ar fi trădat Regatul. Prinţul William a aflat recent că mama lui, Lady Diana, moartă în urmă cu 16 ani, nu şi-a găsit sfârşitul într-un accident, ci, aşa cum specula mai multă lume, a fost asasinată, informeaza libertatea.ro. Acest lucru i-a fost dezvăluit chiar de bunica lui, regina Elisabeta a Marii Britanii, care i-a înmânat şi dosarul cazului.

   

Conform documentelor din acest dosar – a dezvăluit revista americană Globe, uciderea “Prinţesei inimilor” a fost pusă la cale şi dusă la îndeplinire de trei agenţi secreţi britanici care s-au întors împotriva Angliei şi şi-au vândut serviciile unor organizaţii ostile Regatului.

Unul dintre criminali a fost depistat în urmă cu puţină vreme în Croaţia, iar serviciile secrete britanice pun acum la cale o operaţiune prin care să-l captureze şi să-l ducă în Anglia, pentru a putea fi judecat. Celelalte două persoane implicate în asasinat nu sunt momentan de găsit.

 

 

Distribuie articolul: