O mare de verde, presărată cu flori albe și roze – astfel s-a remarcat ambianța ediției a 4-a a Concursului „Miss Naturalețe”, organizat de Antos Cosmetică Naturală. Compania de cosmetice păstrează tradiția și a adunat la un loc promotoarele naturaleții și îngrijirii delicate a tenului. Află cine a mers acasă cu mult-râvnitul titlu – MISS Naturalețe.

Deși publicul și-a ales favoritele prin vot pe site, anul acesta în final au ieșit 20 de participante – toate frumoase, implicate și pline de energie creativă. Intriga a fost mare și s-a păstrat pe tot parcursul evenimentului. Concurentele s-au întrecut în patru probe propuse de organizatori, toate râvnind premiul mare – o excursie în Italia! Echipa Antos Cosmetică Naturală le-a pus la încercare pe bune!

Juriul, alcătuit din persoane publice care promovează naturalețea oriunde, a fost mereu cu ochiul pe fete: Ambasadoarea Italiei, Valeria Biagiotti, prezentatoarele TV Lilia Ojovan și Stela Micșanschi, actrița Diana Decuseară-Onică, bloggerița Cristina Evtodii și Daniela Dermengi și alții. După lungi deliberări, titlul i-a revenit Iulianei Bațală. Locul II a fost ocupat de Natalia Ursu, iar cu premiul III a plecat acasă Maria Andruh. Premiul Simpatia Publicului i-a revenit Magdalenei (Maggy) Platon.

Tatiana Ustica, reprezentant Antos în Republica Moldova: „ De 5 ani brandul de Cosmetică Naturală Antos promovează în Republica Moldova produsele de calitate. Inspirăm femeile să rămână naturale și să folosească cosmetice de calitate, direct de la producătorul din Italia care ne este alături. De aici a și pornit ideea Miss Naturalețe – un concurs care face mai multe femei fericite!”

La eveniment a fost prezent și producătorul cosmeticii Antos, Giulio Mortara – cel care, de peste patru decenii, creează formule cosmetice unice, dar și susține naturalețea femeii în țara noastră.

Participantele au avut parte de premii pe măsură din partea producătorului de cosmetice Antos Cosmetică Naturală, produse decorative marca ZAO.md, cadouri de la Colours Boutique, Bamboo Shop și Tatiana Hacina. Câștigătoarea locului I va merge într-o excursie în Italia. Fetele s-au distrat pe ritmurile muzicii autohtone cu Tatiana Heghea, Carolina Gorun, trupa Akord și Patrik Hanganu, iar deliciile serii au fost chiar la înălțime, la fel ca și locația evenimentului – Restaurant Zaxi.

P