Laura Cosoi a anunțat la începutul acestui an că este însărcinată, iar din momentul în care a făcut marele anunț, vedeta a fost o prezență destul de discretă la evenimentele publice. Cu doar câteva luni înainte de a-și strânge în brațe fetița, Laura Cosoi și-a făcut apariția la Gala premiilor Gopo 2018, purtând o ținută spectaculoasă.

Gala premiilor Gopo reprezintă unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Cele mai reușite producții din industria cinematografică românească sunt premiate în cadrul ceremoniei și în fiecare an, actori de seamă și vedete din România își fac apariția la eveniment, reușind să atragă toate privirile.

Invitată la Gala premiilor Gopo 2018, Laura Cosoi a reușit să impresioneze prin ținuta spectaculoasă și look-ul impecabil. Chiar dacă în doar câteva luni va deveni mamă, frumoasa actriță a ales să poarte o rochie mulată, gri metalizat, care i-a evidențiat burtica de gravidă. Cu toate că sarcina este vizibilă, vedeta este în continuare într-o formă fizică de invidiat.

Ținuta care i s-a potrivit perfect a fost completată de o coafură romantică și un machiaj care a evidențiat zona ochilor. Nu doar ținuta, coafura și machiajul au făcut-o pe Laura Cosoi să arate impecabil, ci și zâmbetul larg și strălucirea din privire, semn că sarcina decurge perfect și că această perioadă îi priește vedetei.

Vezi și: Laura Cosoi, o graviduță superbă! Cum a pozat viitoarea mămică

Distribuie articolul: