Deși a venit pe lume la 2 mai, prințesa Charlotte Elizabth Diana va fi botezată foarte curând. Data oficială a încreștinării a fost anunțată deja de către serviciul de presă al Familiei Regale.

Ducii William și Kate au anunțat data botezului prințesei Charlotte. Este vorba de 5 iulie. Micuța va fi botezată la St. Mary  Magdalene Church, din Sandringham Estate. Această biserică este favorita Familiei Regale, în ceea ce privește ritualurile religioase și participarea la slujbele de sărbătoare.

princess charlotte christening

La botezul prințului George, s-au adunat peste 5000 de enoriași. Micuțul a fost botezat la Palatul St. James, din Norfolk, însă pentru prințesă a fost aleasă o destinație care să întrunească în totalitate norma regală.

foto: backtoglam.com

foto: backtoglam.com

Amintim că la încreștinarea primului copil, Kate a purtat o ținută personalizată, marca Alexander McQueen și este foarte posibil ca și la al doilea botez să apeleze la serviciile aceluiași designer.

Între timp, aflăm că ducesa de Cambridge și-a făcut prima apariție publică de după externarea de la maternitate, exact așa cum promitea și purtătorul de cuvânt al Familiei Regale. Zilele trecute, londonezii au avut ocazia să participe la o scenă cu adevărat adorabilă. Aceșta au surprins-o pe ducesă la o plimbare cu Prințul George în Holland Park, situat în apropiere de Palatul Kensington. Kate și George purtau ambii haine de culoare verzi, pentru a nu se deosebi prea mult de celelalte cupluri de mame cu copii. Din spusele martorilor, ducesa arăta excelent și nu trăda urme de oboseală post-natală. Pe internet, însă, fotogrfii cu cei doi nu au fost publicate.

foto: sandringhamestate.co.uk

foto: sandringhamestate.co.uk

Oficial, prima apariție publică a ducesei va avea loc la 13 iunie.

Distribuie articolul: