Liga Feminină de Fotbal din Moldova are un nou președinte. Diana Bulgaru a fost aleasă în funcție pentru următorii patru ani. Ea a fost votată cu unanimitate de voturi în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Ligii Feminine de Fotbal, care a avut loc pe 6 februarie, la Complexul Sportiv Futsal Arena FMF, din comuna Ciorescu, menționează Agora

Secretar general a fost numit Ruslan Plopa. Totodată au fost aleși membrii Comitetului Executiv: Iurie Purice, Ion Coroliuc, Eduard Caraman, Natalia Clipca și Aurel Abajeru (președitele comitetului).

Diana Bulgaru este coordonatorul proiectului social-sportiv „Fotbal în școli”, iar recent a devenit prima femeie membră în Comitetul Executiv al FMF.

Tot astăzi, în cadrul adunării au fost afiliați Ligii Feminine de Fotbal din Moldova noi formațiuni de fotbal feminin:

– CF Ceadîr-Lunga- CSF Congaz Junior- Veste Bună- CSF Haiducii- CSF Fortuna Femina

În prezent, Liga Feminină de Fotbal din Moldova are 18 membri, dintre care șase cluburi din Divizia Națională feminină: CSF Anenii Noi 2020, CS Real Succes Chișinău, FC Narta Drăsliceni, FC Nistru Cioburciu, FC Maksimum Cahul, FC Belceanka și alte formațiuni care participă cu echipe de junioare U-16, U-13 și U-11: Codru Călărași, FC Lia, CSF Aluatu Taraclia, FC Rezina, FC Brătușeni, FC Rapid Ceadîr, CSF Speranța Junior Drochia, CF Ceadîr-Lunga, CSF Congaz Junior, Veste Bună, CSF Haiducii și CSF Fortuna Femina.

De asemenea, la eveniment fost aprobat, în redacție nouă, statutul Ligii Feminine de Fotbal din Moldova.

Sursă: Agora