EA a făcut totul! Ideea acestei piese îi aparține, precum și textul, și melodia. A gândit singură un scenariu și regia acestui clip, prin care vrea să scoată în evidență dragostea și devotamentul care poate exista într-o relație. Nata Boboc lansează videoclipul piesei „#matinală#”.

Întrebată ce a vrut să transmită prin această melodie, dar și prin ideea clipului, interpreta a spus:
nata b 2„E absolut modestă lucrarea de autor pe care o lansez… Am încercat să adun toate ideile mele năstrușnice într-o creație dedicată dragostei familiale și devotamentului adevărat al soților, care rezistă peste ani. Chiar dacă uneori buzele spun nebunii, realitatea e evidentă – unul fără altul nu pot exista…”, a explicat Nata pentru EA.md.
nata b 1
Toate detaliile clipului, de la text, muzică, regie și până la ideile de style, make-up îi aparțin artistei. Drept locație pentru filmări a fost ales Hotelul Manhattan din capitală, iar cea care s-a ocupat de ținutele Natei Boboc este creatoarea Anette – Ana Badiu.  Personajul principal din povestea clipului  este și eroul cel mai important din soarta Natei Boboc – soțul acesteia, Serghei.
nata b sot
Deasemenea, la aranjament și filmări, artista a fost ajutată de colegi cu care colaborează de mai multă vreme: Serghei Bilicenco – aranjament și Andrei Razlog – operator video.