Pentru că avea un vlog de toată frumusețea, lansat încă primăvara trecută, Nastya Kamenskykh pur și simplu nu putea să nu ia camera cu ea în scurta vacanță avută recent pe o insulă exotică. Artista a filmat, așadar, un clip de 14 minute, în care le arată tuturor fanilor ce a făcut în această escapadă. Și credeți-ne: nu a stat în loc nicio secundă.

„În ultimul an, am obosit foarte tare. Am avut un an greu, desigur, la serviciu, dar și în legătură cu sănătatea mea. Vara trecută mi-am fracturat un picior, după care a trebuit să mă reabilitez. Am avut și un turneu prin toată Ucraina. Să vă spun acum ceva: artiștii iubesc să plece în vacanțe și să stea trântiți în nisip, pentru că vor să nu-i deranjeze nimeni și nici măcar să navigheze pe internet. Dar eu sunt un om foarte activ”, spune artista și are perfectă dreptate.

A post shared by Настя Каменских (@kamenskux) on

Scurta escapadă exotică i-a oferit posibilitatea să savureze apa oceanului în toate modurile: înot, scufundat, plimbări cu paddle board-ul și chiar ședințe foto la adâncime.

Vacanța Nastyei a fost extrem de activă: zilnic se trezea la 7 dimineața pentru a ieși la alergat, pentru că, susține ea, pur și simplu adoră respire aerul dimineții cât restul lumii încă doarme. Face sport de 2 ani și spune că asta „i-a intrat în sânge” deja. Cât despre alimentație, nu și-a permis dulciuri și nici măcar ciocolată sau înghețată. A mâncat, în schimb, tot felul de fructe de mare și fructe exotice ca mango și papaya.

Dieta care a slăbit-o pe Nastya Kamenskykh cu tocmai 3 mărimi

Vedeta s-a bronzat bine de tot, tocmai de aceea le-a vorbit fanelor și despre ce produse cosmetice a testat în vacanță. Detalii în clipul video:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: