Luna februarie chiar va fi plină de iubire în acest an. Pe adresa noastră a mai venit un mesaj cu o istorie pe care cu mare drag vrem să o împărtășim cu voi. Radu și Tatiana sunt împreună de mai bine de 10 ani, un cuplu trainic și foarte frumos.

Totul s-a întâmplat chiar în ziua când împlineau 10 de ani când erau împreună. Tatiana ne-a povestit cum această aniversare a devenit memorabilă.

„Tiptil și ușor sfios se strecoară în cameră acel imaculat sentiment de iubire,ce ne-a acaparat sufletele,  rotindu-le în valsul unor arome îmbătătoare timp de mai bine de 10 ani. Scriind aceste rânduri trăiesc din nou vivacitatea și frumusețea tuturor evenimentelor ghidate anume de acest sentiment, ce au fost prezente în viața noastră de cuplu.

Memorabil și emoționant a fost cred eu momentul cererii în căsătorie, clipa în care inima își mărea intensitatea iar eu eram gata de a răspunde „Da!” celui ce urma să îmi devină nu doar soț dar și familie.”

Au împlinit 10 ani de relație, iar Radu a invitat-o în oraș să sărbătorească

Totul începuse în ziua de 13 februarie, spre ziua de 14. Era ziua în care împlineam 10 ani de când formam un cuplu fericit. Radu mi-a propus cu această ocazie să ieșim în oraș, pentru a sărbători. Nu voi uita niciodată acea zi, în care stropii de ploaie își făceau apariția provocând oarecum un zgomot plin de romantism. După pregătiri minuțioase, sosise și timpul de a merge spre localul ales de Radu.
Ne-am plimbat ceva timp pe Bulevardul Moscovei, admirând priveliștile și savurând fiecare pas făcut în doi iar odată cu sosirea nopții eram gata de a intra în localul ales. Ei bine, a fost una dintre cele mai mari surprize, era un local în care vroiam de mult timp să merg. Am fost învăluită de emoții, văzând cu câtă grijă a ales orice detaliu și a avut grija ca totul să fie perfect. Îi simțeam emoțiile lui, parcă nu își găsea locul, uitându-se mereu la telefon, unde îi scria Cristina Postolachi pașii pe care urma să îi facă. Acest lucru l-am aflat mai târziu. Am savurat împreuna mâncarea mea preferată, sushi în același timp depanând amintirile noastre comune.

O cerere organizată până la cel mai mic detaliu

„Peste ceva timp, observ o domnișoara, care desigur era Cristina, apropiindu-se de noi și ținând în mână o cărțulie destinată mie. Cu mare grijă am luat cartea și am început a o răsfoi, fiind la propriu inundată de emoții descoperind cu fiecare filă pozele noastre comune, din toți cei 10 ani. Emoțiile m-au depășit și mai mult când am observat un inel care atârna de o panglică roșie, prinsă de cartea amintirilor. În acel moment mă simțeam cea mai fericită femeie, fiind gata de a sări în sus de bucurie. În acest ritm urma să facem și mai multe poze, Cristina fiind și inițiatoarea ideii de a merge la un alt etaj în acest context. Ajunși acolo am rămas și mai mult uimită și emoționată, văzând toți prietenii care așteptau cu sufletul la gură să ne felicite. De remarcat faptul că printre ei era și fratele cu cumnata mea care nu au suflat nici o vorbă despre surpriza ce era pregătită de Radu. Astfel am sărbătorit toți împreuna logodna noastră până spre dimineață.”

O seară de neuitat!

„Cred ca nu voi uita niciodată sumedenia de emoții ce au năvălit atunci peste mine, dar și mai important nu voi uita că am lângă mine bărbatul perfect,iubitor și grijuliu,care a știut mereu să mă facă să mă simt unică și iubită. Astfel, siguri în iubirea ce ne leagă am pășit cu pași grăbiți spre marele eveniment,nunta propriu-zisă,și vreau să îndemn toate fetele să creadă în dragoste adevărată și să savureze gustul dulce al iubirii împreună cu prinții lor.”

Așteptăm povestea ta despre #Cummacerut la EA@interakt.md.

Foto: Cereri în căsătorie