A reprodus, din neatenție, una din cascadoriile întâlnite în filmele lui Jamen Bond, însă a fost nevoită să achite și o amendă pentru conducere periculoasă! Vorbim despre o femeie din Dalmația, Croația, care a „zburat” cu automobilul de pe un pod, rămânând vie și nevătămată! Cum a avut loc incidentul, aflăm dintr-un material al publicației The Daily Telegraph.

Croata de 47 de ani, pe nume Maria Skracic, o avea alături pe fiica sa adolescentă, în momentul în care a ignorat podul ridicat și a sărit de pe el cu Peugeot-ul său galben, aterizând la câțiva metri mai jos. 

Isprava agentului „007”, însă, a fost surprinsă de un turist care, imediat după înregistrarea trucului, a mers la hotelul unde era cazat și a montat filmulețul, incluzând și secvențe din producția „The Man With the Golden Gun” – una din seriile filmelor cu James Bond. 

Chiar dacă niciuna dintre femeile care se aflau în mașină nu a avut de suferit de pe urma aterizării automobilului buclucaș, imediat după cădere, s-au lansat toate airbag-urile mașinii. 

Femeia mărturisește că se grăbea să ajungă la cafenea, ceea ce a și făcut. Chiar dacă s-au lansat airbag-urile mașinii, șoferița și-a continuat calea și a parcat în fața cafenelei spre care se îndrepta. 

Colac peste pupăză: în fața cafenelei, femeia era așteptată de polițiștii care au surprins-o pe Maria, în timp ce încerca trucul periculos. Amenda a fost de neevitat.

Maria Skracic a fost nevoită să plătească o amendă în valoare de 30 de euro pentru conducere periculoasă, iar mașina a fost dusă imediat la „consultația” specialiștilor. 

Foto: telegraph.co.uk

Distribuie articolul: