Deși a împlinit un an tocmai în luna martie, fiica rapperului rus Timati a primit un dar neobișnuit chiar astăzi. Timur Yunusov i-a cumpărat o mașină nou-nouță, cu care copila să fie plimbată atunci când va fi acasă, în Moscova. Cum arată bijuteria pe patru roți, dar și cât costă un asemenea automobil lansat chiar în 2015, vedeți mai jos.

Încă de ieri Timur Yunusov a publicat pe Instagram o fotografie în care dădea de înțeles că are de gând să cumpere o mașină pentru fetița sa. Rapperul i-a dat fiicei să răsfoiască în catalogul cu cele mai noi mașini ale brandului Mercedes Benz. „Alisa Timurovna își alege primul automobil! – așa a semnat Timati această fotografie:

ceab34140b4afcf21528a6aae4faee19_fitted_630x5000

Internauții s-au gândit că Timur glumește, cum că: „la ce bun i-ar folosi automobilul unui copil de un an”, „va fi cel mai alintat copil” etc. N-a fost nici pe departe o glumă. Astăzi, Timati a distribuit o altă fotografie, prin care arăta că s-a ținut de cuvânt și i-a cumpărat fiicei o mașină adevărată.

„Alisa Timorovna face cunoștință cu noul obiect pe care îl are în posesie”, spune rapperul, în descrierea dovezii foto:

cats

Timati a ales pentru micuța Alisa un model nou: Minivan Launches, din clasa V, lansat anul trecut. Automobilul de culoare neagră a fost decorat cu baloane aurii și o fundă mare, care i-a fost pusă pe acoperiș. Un asemenea cadou costă peste 40 000 de dolari.

Rapperul este fidel acestei mărci de automobile, întrucât conduce el singur o mașină semnată de acest brand german, doar că dintr-o altă clasă. Și dacă el și-a cumpărat o mașină de culoare neagră, fostei iubite i-a cumpărat o mașină de același model, doar că de culoare albă. Alyona Shishkova încă mai cunduce acea mașină.

vrsFoto: instagram

 

Distribuie articolul: