Tânăra interpretă Nicoleta Gavriliță continuă să ne uimească. După o colaborare frumoasă cu Alex Calancea, cântăreața realizează o melodie pe versurile lui Călin Goia de la Voltaj. Detalii despre colaborare, dar și teaser-ul piesei vin mai jos de la producătorul Andrei Tostogan. Inițiativa de colaborare a venit din ambele părți, Andrei Tostogan având un car de melodii frumoase, iar Nicoletei plăcându-i aproape toate pe care acesta i le-a prezentat. “Și eu, dar și Călin Goia (Solistul trupei Voltaj), am îndrăgit din start vocea și maniera de interpretare a Nicoletei. A înregistrat câteva demo-uri cu vocea ei, iar dintre toate s-a evidențiat piesa `O mie de minciuni `, care își așteaptă de ceva timp interpretul, ne-a declarat producătorul Andrei Tostogan. Nicoleta este o interpretă cu mult talent, cu voce bună, diferită de altele și specială”, a mai adăugat pentru revista noastră Tostogan.

Andrei și Nicoleta trăiesc de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste, afișându-se la tot mai multe evenimente mondene împreună. Recent au vizitat Brașovul pentru a asista la premiile Romanian Music Awards 2013. Cuplul petrece mult timp împreună și în studio, și la pian, ambii declarând că muzica e cea care-i unește.

Pentru Nicoleta e mare onoare să colaboreze cu Călin Goia, acesta fiind apreciat în România și dincoace de Prut pentru piese ce au devenit șlagăre. Și Andrei Tostogan este încântat de colaborarea cu artistul român, acesta nefiind prima la număr, o piesă din aceeași formulă de compoziție a fost înregistrată primăvara aceasta de Katy Rain. Producătorul ne-a mai declarat că la piesa `O mie de minciuni ` s-a muncit mult și speră la un feedback pozitiv din partea publicului: “Ce ține de colaborarea cu Nicoleta, se preconizează a fi una de lunga durată, vedem ce ne iese”. Melodia va fi lansată la finele lunii septembrie.

Distribuie articolul: