Pentru cei care l-au admirat acum câteva zile în imagini cu toată familia sa, astăzi Vlad Plahotniuc a pregătit o surpriză. Omul de afaceri și politicianul a recunoscut că s-a căsătorit și a divorțat de două ori se soția sa, o numește și acum „soție” și nu ține cont de certificatul care, spune tot el, s-ar putea să-l reînnoiască în curând!

Plahotniuc si sotia„Separat de soția mea nu am fost niciodată, nici măcar în ‎1994, când am divorțat și am stat 8 ani divorțați, dar am continuat să fim o familie. Poate primul an după divorț a fost mai greu, dar l-am depășit cu maturitate. În 2002, am cerut-o din nou în căsătorie și ne-am căsătorit. În vara anului 2009, însă, iar am divorțat, de data aceasta într-o perioadă mai complicată pentru mine, poate cea mai complicată și tensionată din viața mea, ceea ce m-a determinat să fac și anumite greșeli, care au dus la acea decizie în plan personal. Mi-am asumat și vina, dar și consecințele, însă nici măcar în 2009 nu ne-am separat, ci am continuat să fim o familie”, declară membrul PD pentru AllMoldova.

„Acum, eu și soția mea facem chiar glume pe seama asta, că la fiecare 7-8 ani noi ne căsătorim sau divorțăm. Dar știți ce e important? Că mă căsătoresc cu aceeași femeie, pe care o cunosc de atâția ani și care cred că e singura capabilă să mă accepte și să mă înțeleagă. Important este că indiferent de momentele prin care am trecut, am rămas mereu împreună, alături de copii.

Familia PlahotniucAvem o relație originală, admit asta, dar poate de asta are și un farmec aparte. Chiar glumeam recent cu soția că se împlinește curând termenul de 7-8 ani și ca ar trebui să ne căsătorim iar. De ce nu?!”, mai declară politicianul pentru sursa citată.

Întrebat dacă acest lucru are legătură cu averea sau alte detalii, politicianul spune că el a continuat să declare bunurile nevestei sale, chiar dacă atunci când a făcut-o erau deja divorțați. Mai mult, actul în sine nu face multe, mai spune Plahotniuc: „Nu doar un act oficial o face pe o femeie să fie soție, ci relația în sine. Între noi, după atâția ani, documentul chiar nu mai este atât de relevant, ci relația pe care o avem”. Omul de afaceri mai povestește în interviu despre pasiunile sale, relația pe care o are cu feciorii și cum își petrec timpul împreună.

Foto: Allmoldova.md, Facebook.com

Distribuie articolul: