Instagramul devine o platformă din ce în ce mai utilizată, pentru promovarea proiectelor personale, dar și a anumitor mesaje sociale. Tânăra despre care vă vom povesti mai jos, promovează, pe contul său de Instargram, pasiunea pentru călătorie și pentru mâncare. Realizează fotografii culinare din toate colțurile lumii pe care le vizitează și a adnat deja o mulțime de admiratori!

La sfârșit de 2009, Melissa Hie s-a mutat cu traiul în Singapore. Nu cunoștea pe nimeni de acolo, așa că a învățat să intre în contact cu oamenii și să exploreze de una singură locurile necunoscute. În 2010, a mers în Thailanda și anume atunci și-a descoperit patima pentru călătorie și pentru noutățile culinare. A urmat Europa și restul țărilor de pe agenda sa.

„Bine ai venit pe Eat World, adică dicolo de Instagram, acolo unde înregistrez poveștile mele de călătorie și descoperirile culinare. Numele Meu este Melisa Hie și sunt fata care stă în spatele blogului. Îmi place să călătoresc și să mănânc peste tot prin lume. Probabil că mă cunoașteți și pe Instagram”, spune tânăra, pe blogul său personal.

Pe rețeaua Instagram, Melissa a ademenit deja circa 140 000 de urmăritori care monitorizează toate descoperirile turistice și culinare ale fetei. În fotografiile sale, specialitățile culinare sunt fotografiate pe fundalul orașelor din care sunt cumpărate. Cel care a convins-o să se promoveze pe Instagram este un prieten apropiat.

Foto: instagram.com/girleatworld/

Distribuie articolul: