Shem Davies, în vârstă de 29 de ani și soția lui, Kelly John, de 30 de ani, sunt cei mai tineri bunici din Marea Britanie. Fiica celor doi, care s-a născut când ei aveau 15 ani, a dat naștere unei fetițe. Tia are doar 14 ani, iar prietenul ei este cu doi ani mai mare. Cei mai tineri bunici din Marea Britanie, sunt încântați de nepoțica lor, Gracie. Totuși, când Shem și Kelly sunt alături de fiica și ginerele lor, cei patru seamănă mai degrabă a fi prieteni sau frați, decât părinți și copii.

„E o mare bucurie să o vedem pe Gracie râzând, iar eu sunt foarte mândru de Tia. Este o mămică minunată. La început, nu am fost încantat că era însărcinată, dar mi-a trecut. Vreau doar să fim fericiti”, a declarat bunicul Shem.

Tânăra mămică a împlinit 15 ani la o săptămână după nașterea prematura a micuței Grace, iar la petrecere a fost înconjurată de familie și prieteni.

În ciuda vârstei la care Tia a devenit mamă, adolescenta spune că nu ar fi foarte fericită dacă Grace ar rămâne însărcinată la 14 ani, dar i-ar respecta decizia, dacă ar dori să păstreze copilul.

Marea Britanie se confruntă cu o rată tot mai ridicată a nașterilor la adolescente, ceea ce înseamnă că cei mai mulți tineri vor deveni bunici în jurul vârstei de 30 de ani.

În 2009, peste 38 de mii de fetițe din Marea Britanie, cu vârsta sub 18 ani, au rămas însărcinate, dar aproape 50% au ales să nu păstreze copilul.

sursa: depici.ro 

 

Distribuie articolul: