În viața reală, Vera Brejneva n-ar renunța niciodată la podoaba sa capilară, însă pentru ședințele foto, este gata să experimenteze orice. Recent, am fost gata să credem că Vera și-a tăiat buclele aurii. Atunci, părul blond, dar scurt, al vedetei, s-a dovedit a fi o perucă. De data asta, Vera Brejneva a pozat tot cu „păr scurt”, pentru un interviu acordat revistei rusești „Interview”. Cum arată Brejneva în noul pictorial, vedeți mi jos.

Interpreta rusă Vera Brejneva va înfrumuseța coperta din luna noiembrie a revistei „Interview Russia”, afișând o schimbare de look incredibilă.

Dacă precedenta provocare se referea la păr scurt și blond, de data asta, Brejneva a măsurat o perucă de culoare neagră. 

În interviu acordat pentru revista menționată, Vera Brejneva a destăinuit mai multe detalii despre masculinitatea caracterului său, despre mărimea bustului și chiar despre planurile de afaceri legate de cariera sa muzicală. 

Nu în zadar, pentru această ședință foto, Brejneva a îmbrăcat un costum bărbătesc de culoare neagră, care se asociază perfect cu frezura brutală a perucii.

Interviul a fost realizat de către prezentatorul rus Aleksanr Țekalo și va apărea în revistă la începutul lunii noiembrie.

Întrebând-o pe Brejneva despre ce trebuie să facă, pentru a deveni celebră, intervievata i-a răspuns lui Țekalo: „Trebuie să iei cu tine un business-plan și să explici prin ce ești interesant.” 

Foto: Interview Russia, Instagram

Distribuie articolul: