Dacă majoritatea bărbaților nu permit în niciun caz „vătămarea” aspectului mașinii în scopuri estetice, bărbatul din istoria noastră i-a permis soției sale, artistă de profesie, să facă ce vrea cu exteriorul mașinii sale gri, de model Nissan Skyline GTR. Talentata femeie a luat în mâini un marker negru și s-a apucat de creat!

Fiind soldat al Armatei Americane și un împătimit de automobile sportive, bărbatul pe nume Collen Kelton și-a zgârâiat mașina și s-a gândit că i s-ar potrivi un tuning. Zis și făcut.

Pentru că e artistă de profesie, Allison, soția sa, a reușit să modifice exteriorul mașinii de culoare argintie timp de 156 de ore. Anume în acest răstimp mașina de teren a soțului său a reușit să se transforme într-o adevărată operă de artă pe patru roți. 

Inspirată de o discuție care luase naștere pe internet în 2010, Allison a folosit o mulțime de markere de culoare neagră pentru a tatua mașina soțului său, iar rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor.

Într-o dimineață, soțul lui Allison a ieșit din casă și nu putea să-și creadă ochilor: avea în față un cu totul alt automobil!

Distribuie articolul: