Dacă la începutul acestui an accepta provocarea celor din BR Films pentru a apărea în clipul pentru piesa „Aripile” by Carla's Dreams, în această toamnă, Olesea Nespeac și-a asumat o nouă provocare - participarea la proiectul rusesc „Танцы на ТНТ”.

12987171_1187889907890249_1459681594866530451_n

La vârsta de 25 de ani, Olesea Nespeac se poate lăuda cu un succes la care alți dansatori pot doar să viseze. Zilele trecute, tânăra originară din Bălți a călătorit tocmai în orașul rus Kazany, pentru a evolua în cadrul competiției  „Танцы на ТНТ”.

Frumoasa și talentata blondă a avut mari emoții în ceea ce privește evoluția sa, în fața unor jurați absolut necunscuți până acum, însă talentul său și-a spus cuvântul.

Fac dansuri de la vârsta de 5 ani, iar inițial, mama m-a dus la balet. Ulterior, am dansat hip-hop și disco preț de câțiva ani. Am fost, câțiva ani la rând, campioană a Republicii Moldova. După aceasta, am avut fericita ocazie să ajung în colectivul de dans contemporan Dance Studio Space, acolo unde m muncit 10 ani. Recent am luat victoria de la un campionat european, fapt care demonstrează că și la Chișinău se face hip-hop.

Cel care m-a motivat să vin aici este Yuri Rîbac. Muncim alături de el, ne antrenează, iar atunci când s-a întors de la sezonul precedent, mi-a spus că trebuie să plec și eu.

A fost visul vieții mele să ajung la un proiect televizat de dans”, spune tânăra, în prezenarea ei.

Olesea a fost admisă în etapele următoare, așa că nu ne rămâne decât să-i ținem pumnii. Bravo, Olesea.

Foto: captură video, Facebook