„Frumusețea sufletului este o reflecție asupra esteticului feminin” - acesta a fost genericul unui proiect inițiat de preotul Maxim Melinti prin care și-a propus să le coafeze pe mamele aflate în detenție.

„Astăzi am realizat un proiect frumos împreună cu Micusa Stil. Mamele cu copii, aflați în custodia Penitenciarul nr.16 – Pruncul au devenit mai frumoase și elegante cu ajutorul Victor MicusaSargu VictoriaМаксим Дорош. Mulțumesc dl Victor ca ați susținut propunerea mea și ați adus zâmbete pe fețele celor mai triști.
#bisericadupagratii#insulafericirii#тюремное_служение#prisonmissionDepartamentul Instituţiilor PenitenciarePenitenciarul Spital Pruncul”, a notat pe pagina sa oficială Parohul Bisericii de la Ghidighici, Maxim Melinti.

Preotul Melinti, autorul proiectului, a fost decernat și cu o diplomă de mulțumire din partea Departamentului Instituții Penitenciare pentru realizarea lui.

diploma melinti

Precizăm că Preotul Maxim Melinti este celebru pentru acțiunile sociale pe care le implementează în localitatea unde slujește bisericii – Ghidighici, municipiul Chișinău. Părintele scrie și o carte pentru femei – „20 de sfaturi pentru femeile creștine”.

Victor Micușa, hairstilistul fondator „Micușa Stil” a mai făcut acțiuni similare în timpul protestelor din vara și toamna anului 2015, când a mers și tundea protestatarii din PMAN.

Vezi și:

Cum a ajuns hair stylistul Victor Micușa tocmai la capătul lumii – în Patagonia!

Prin hopuri…cu Maxim Melinti – preotul cu live-uri pe Facebook și un canal YouTube. Vezi mașina lui de lux