Multe femei își ascund dorința de a se căsători cu un bărbat bogat. Nu e cazul unei tinere din SUA, care a făcut furori pe un Forum cu mesajul său către bărbații care fac mai mult de 500 de mii de dolari anual.

„Eu nu am de gând să mint de ce sunt aici. Anul acesta am împlinit 25 de ani. Eu sunt o femeie foarte atrăgătoare, am un bun gust și un stil elevat. Vreau să mă mărit cu un bărbat care câștigă mai mult de 500 de mii de dolari pe an. Probabil presupuneți că sunt materialistă, însă de fapt nu e așa cum credeți.  Ca să înțelegeți, cei care câștigă anual un milion de dolari se consideră oameni de clasă medie, iar eu nu vreau să fiu săracă. Condițiile mele nu sunt într-atât de ireale. Este cineva înregistrat pe acest site care are un venit anual de minim 500 de mii de dolari? Sau deja sunteți căsătoriți cu toții? Și încă o întrebare: „Ce ar trebui să fac pentru ca să mă mărit cu un asemenea bogătaș?”

Ceilalți bărbați cu care am avut o relație anterior, aveau un salariu anual de maxim 250 de mii de dolari. Deci, mi se pare că asta e limita mea. Puteți răspunde la câteva întrebări pentru mine?

De exemplu:
1. Scrieți-mi vă rog unde obișnuiți să vă petreceți timpul? (Numiți numele restaurantelor, a sălilor de forță, a cluburilor. Preferabil și adresa.)

2. Pentru care vârstă ar trebui să optez?

3. De ce toate soțiile bărbaților bogați sunt atât de prostuțe?

4. De unde știți care femeie merită să fie amantă și care soție? Eu pretind pentru rolul de soție.

Aștept cu nerădare răspunsul vostru.

Frumusețea voastră!”

Directorul General al uneia dintre cele mai mari bănci din Statele Unite i-a astfel: 

Dragă Frumusețe!

Am citit cu mare interes mesajul tău de pe Forum. Presupun că multe femei au asemenea cerințe. Permite-mi să analizez situația din punct de vedere investițional.

Venitul meu anual depășește 500 de mii de dolari. Asta este ceea ce cauți. De aceea, sunt sigur că nu pierd timpul în zădar. Ca businessman pot spune că dacă m-aș căsători cu tine, aș face un eșec enorm. Iată de ce:

Aparent, îmi propui frumuseea ta, în schimbul banilor mei. Dar ai uitat că frumusețea ta va dispărea, iar banii mei nu. Pe viitor venitul meu, garantat va crește, iar frumusețea ta din păcate se va transforma în riduri.

Vorbind în termeni economici, suntem două active. Costul meu va crește, iar al tău – să scădea.

Imaginează-ți că relația noastră este un act de comerț. Dacă activelor pe piață scad, voi încerca să le vând. La fel pot spune despre căsătoria la care răvnești.

Orice bărbat, care câștigă mai mult de 500 de mii de dolari pe lună nu poate fi un prost. Un asemenea bărbat ar putea avea o relație cu tine, dar nu te-ar lua de soție. Sfatul meu este să încetezi cu căutările disperate. Mai bine caută o modalitate să câștigi această sumă de una singură. Atunci vei avea mai mari șanse să îți găsești bărabtul pe care îl cauți.

Sper că răspunsul meu îți va fi de folos.”

 

Distribuie articolul: