Divorțurile nu sunt întotdeauna decizii care vin din de la ambii parteneri. Acest lucru l-a demonstrat și un bărbat din Germania, care, supărat pe decizia soției sale, a decis să se răzbune și să taie în jumătăți toate bunurile agonisite împreună cu aceasta, de-a lungul căsniciei. Ce a ieșit din această explozie de energie, vedeți mai jos.

După un divorț dureros prin care a trecut după o relație de 12 ani cu o femeie pe nume Laura, bărbatul din Germania a decis să împartă fix în jumătate toate bunurile pe care le-au agonisit cei doi împreună. Toate obiectele au fost tăiate literalmente în două părți, cu scopul unei împărțiri echitabile!

De la canapea și până la televizor, laptop, bicicletă, urs de pluș, automobil sau căsuța poștală, toate bunurile agonisite în comun au fost împărțite în jumătăți egale.

După ce le-a tăiat, ce credeți că a făcut? I-a expediat iubitei, prin poștă, toate jumătățile de obiecte. După ce le-a trimis, a distribuit el însuși colecția de fotografii cu jumătățile rămase pe un site dedicat licitațiilor online. Nu se știe dacă a reușit, totuși, să vândă jumătățile de obiecte care i-au rămas. Cert e că despre divorțul echitabil al acestui cuplu a aflat întreaga Germanie și chiar oameni din țările vecine!

Mai mult decât atât, germanul a publicat pe internet și un filmuleț în care ilustrează procesul de partajare a bunurilor.

O răzbunare perfectă, nu-i așa?

Foto: arhiva personală

Distribuie articolul: