Chiar dacă te pasionează sau nu hainele, vrei să fii și tu la modă măcar puțin. Sezonul cald îți oferă cea mai largă posibilitate să te manifești și să pui în evidență tot ce ai mai frumos și sexy. Deci, scotocește prin garderobă, sparge pușculița pentru o raită la shopping…iar noi îți spunem ce se poartă în vara 2013. 1. Dungile

Dungile groase și-au făcut marea reîntoarcere pe podiumurile din New York. Orizontale sau verticale, trebuie să ai măcar o piesă vestimentară cu dungi sau cu imprimeuri marine în vara ce vine.
 

 

 

2. Albul
Albul este în mod oficial, culoarea verii 2013. Trebuie să porți ținute albe în întregime. Vera Wang, regina rochiilor de mireasă, a demonstrat că poți purta albul fără să trebuiască să fii mireasă.

 

 

3. Brasiera
Primăvara și vara lui 2013 confirmă tendința brasierei. Creatorii au prezentat această piesă vestimentară alături de fuste: mini, de patinatoare, creion…

 

 

 

 

4. Pastelurile
Culorile pastelate au invadat podiumurile și în sezonul primăvară-vară 2012, dar își fac din nou apariția și în sezonul ce vine. Ai doar mare grijă cum le asortezi.

 

 

5. Tendința sportswear
New York este capitala stilului streetwear. Alexander Wang propune o tendință a sportwear-ului șic, iar Prabal Gurung demonstează că sweatshirt-ul din bumbac este încă în tendințe.

 

6. Pielea și dantela
Pielea vara este încă de actualitate, mai ales dacă este ornată cu dantelă, pentru a obține o alură romantico-gotică.

 

7. Tulul
Nicio ținută de seară fără puțin tul! Un corset ivoire în stil tutu alături de o pereche de pantaloni în stil masculin sau o rochie glamour cu volănașe sunt marile tendințe ale verii.

 

8. Imprimeul cu flori

Florile sunt vedetele verii ce vine. Alături de o geacă de piele sau de o pereche de slim lavandă, vor arăta de minune.

9. Nude
Iată noua tendință ce va înlocui albul. Fuste fluide, topuri, rochii…sublim.

 

 

Îți dorim multă inspirație și grație. Nu uita să te îmbraci în primul rând comfortabil, drăguț, după stilul și personalitatea ta.

Sursa: Lafiga.ro

Sursa foto: Cosmopolitan.fr

Distribuie articolul: