Probabil te-ai gândit deja că cele mai celebre femei de pe Instagram se laudă cu posteriore provocatoare. Acestea demostrează că oamenii apreciază formele și că acestea continuă să atragă! Posteriorul bine lucrat este cel mai mare catalizator al industriei fitness-ului. De ce alte femei pot doar să viseze la forme generoase? Îți spunem mai jos.

1. Un posterior generos îi atrage pe bărbați mai mult decât decât bustul. Savanții turci au dovedit că bărbații sunt atrași mai degrabă de unghiul format de coloană, decât de volumul posteriorului propriu-zis al femeilor. Un unghi de 45 de grade le permite femeilor să muncească până în ultima lună de sarcină, fără ca să-și afecteze coloana. Bărbații aleg mai degrabă femei cu asfel de forme, atunci când își caută soții.

2. Cu cât mai mare e posteriorul, cu atât mai puternice sunt picioarele. Fitness-modelul Paige Hathaway a adunat pe Instagram mai mult de 1,7 milioane de urmăritori, după ce a început să distribuie fotografii cu mușchii săi, după antrenamente. La fel ca și Page au procedat antrenorii Ana Delia De Iturrondo, Rachel Brathen sau Amanda Kuclo. Aceștia demostrează că forța, agresivitatea formelor și sexualitatea sunt la apreciate.

foto: girlswithmuscle.com

foto: girlswithmuscle.com

3. Vei putea dansa mult mai mult decât prietenii tăi. Mușchii bazinului și cei ai posteriorului te vor ajuta să dansezi ore în șir, fără oprire!

4. Reprezintă o garanție a unei experiențe intime fierbinți. Bărbații, genetic vorbind, sunt mult mai excitați atunci când admiră un posterior generos…

5. Un posterior mai generos nu-ți va permite să scapi telefonul mobil din buzunar! 🙂

6. Vei avea un personaj Disney preferat. În timp ce în copilărie, fiecare fată visează să devină Bella, Cenușăreasa sau Ariel, la maturitate, o femeie se poate îndrăgosti de Jessica Rabbit. Cu siguranță că este mai sexy decât oricare altă prințesă.

foto: sakimichan.deviantart.com

foto: sakimichan.deviantart.com

7. Femeile cu posterior generos au o inimă mai sănătoasă. ABC News scria recent despre faptul că femeile cu fund mai propeminent au un nivel mai scăzut de colesterol în sânge. Acest lucru ajută organismul să prelucreze mai ușor zahărul și să funcționeze mai bine. Oamenii de știință au constatat acest lucru cercetând 16 000 de femei. Femeile cu mai multă grăsime în zona fundului au un metabolism mai rapid, trăiesc mai mult și un nivel înalt de leptină în corp – hormon feminin, care controlează inclusiv greutatea corpului. Dacă cea mai mare cantitate de grăsime se află pe fund, inima va lucra mai ușor, spun savanții din California și Pittsburgh.

8. E foarte posibil ca scheletul să nu-ți permită să obții o siluetă de model. Există femei cu „oase late”, care, oricât ar vrea, nu vor putea să ajungă la o greutate de model. Acceptă-te!

9. Te vei simți mult mai bine dacă vei avea o formă firească a corpului. Dacă vei înceta să te mai chinui cu atingerea unui ideal și îți vei căuta de viață, vei deveni mult mai fericită și mai încrezătoare. Nu-ți vei mai interzice un desert preferat și nu te vei impune să fac prea mult sport. Oamenii nu apreciază la just valoare stresul provocat de aceste preocupări. Ceea ce trebuie să faci acum este să-ți iubești formele și să le tonifiezi și mai mult!

foto: newmoviesreview.tk

foto: newmoviesreview.tk

Sursa: Elite Daily

Distribuie articolul: