Cu siguranță, simbolistica tatuajului pe care alegi să ți-l faci, te influențează pentru întreaga viață. Pentru această vară, cei mai vestiți tatuatori recomandă utilizarea a 9 simboluri centrale, care aduc cu sine o încărcătură simbolică mare. Cât de frumoase sunt modelele aflate în trend, în acest sezon, găsiți în continuare.

Penele. Sunt alegerea de top a celor care decid să-și facă tatuaje în această vară. Dacă pana este înclinată, simbolizează zbor, spirit liber, tatuajul sugerând curajul celui care îl poartă.

Ancora. Simbolizează salvarea și refuzul de a te scufunda. Conține un mesaj foarte motivațional.

Simbolul infinitului. Multe femei adoră să-și tatueze anume acest simboll, combinându-l cu diverse cuvinte, printre care: viața, dragostea, frăția, familia etc.

Dreamcatcher sau simbolul care împlinește vise. Este un simbol inspirat de la indienii americani. Conține un cerc acoperit cu plasă din păr de cal, pene și mărgele și se spune că ar realiza dorințele celui care îl poartă.

Numerele romane. Sunt tatuate în locuri vizibile, în special pentru a marca o dată semnificativă pentru posesor.

Crucea. Încercând să-și manifeste cumva religiozitatea, amatorii de tatuaje spun că simbolul crucii este foarte frecvent tatuat pe corpurile oamenilor.

Săgeata. Este un simbol al trecerii prin greutăți și al ajungerii spre marele scop.

Simbolul ”OM”. Este un motiv utilizat pentru cei care practică frecvent yoga.

Păsările. Reprezintă niște simboluri râvnite pentru acest sezon. Simbolizează eliberarea, înălțarea, dar și bucuria de a trăi în comunitate.

Foto: pinterest, buzzfeed.com, PentruEa

Distribuie articolul: