Pe frumoasa Emily Skye o cunosc mulți adepți ai modului sănătos de viață. A reușit să-și transforme pasiunea pentru fitness într-o afacere și joacă ea însăși rolul de model pentru serviciile pe care le prestează. Apare pe paginile revistelor pentru femei și e urmărită de peste 1,8 mln de internauți pe Instagram. Ce reguli recomandă fitness bloggerița pentru persoanele care vor să scape de grăsimiea inestetică, prin stimularea metabolismului, aflați mai jos.

  1. jyt„Antrenamentul. Cel mai bun mod de a vă construi masa musculară e să vă antrenați. Mușchii ard grăsimile, prin urmare sportul stimulează metabolismul. Există suficiente antrenamente și pentru sculptarea musculară a femeilor.
  2. Practicați antrenamentele HIIT – High Intensity Interval Training, care stimulează bine metabolismul. Sunt antrenamente scurte și permit timp de odihnă între exerciții. Vă mențin ritmul cardiac și vă ajută să ardeți grăsimile.
  3. Nu subestimați mâncarea și nu reduceți drastic cantitatea de carbohidrați din dietă. Faceți asta treptat.
  4. Mâncați regulat, o dată la câteva ore, în cantități mici. Dacă sari peste o masă, înseamnă că data viitoare vei mânca mult mai mult. În plus, când ne este foame, tindem să facem alegeri nesănătoase.
  5. Mâncați întotdeauna la dejun. Este esențial pentru startul corect al metabolismului după trezire. Dacă nu aveți timp pentru o masă mai consistentă, consumați fructe, shake-ur proteice ș.a.
  6. Consumați alimente organice, pure din punct de vedere ecologic, adică lipsite de hormoni, pesticide și alte toxine periculoase. Ele pot distruge sistemul endocrin și metabolismul, influențând negativ și asupra greutății. Toxinele provoacă și boli autoimune, boli de inimă, cancer ș.a. afecțiuni. Alegeți doar produse organice și faceți din ele o investiție pe termen lung!
  7. Somnul – foarte important pentru starea generală de sănătate, starea de spirit, productivitate și metabolism. Persoanele care dorm puțin, suportă dereglări ale nivelului de zahăr în sânge, asta provocându-le mai ales pofta de glucide complexe, care favorizează kilogramele în plus. Odihniți-vă bine!
  8. Cofeina sporește metabolismul. Cu toate acestea, evitați cafelele cu aromatizatori artificiali și utilizați îndulcitori sănătoși, cu puține calorii, precum e stevia. În loc de frișcă, folosiți lapte de migdale neîndulcit sau lapte natural, slab în grăsimi. Începeți să consumați ceai verde, care conține nu doar cofeină, ci și antioxidanți, care previn îmbătrânirea. Consumați cofeină cu moderație, altfel veți încălca punctul 7!”, spune Emily.

Peste 1 mln de oameni îi urmăresc activitatea! Secrete de la antrenoarea de fitness Emily Skye

15275589_1146161225437536_5743058649907986432_n

Foto: Instagram