Părinții ocupă un loc special în inimile noastre – fie că sunt propriii noștri părinți, fie persoane care ne-au ajutat să ne educăm ca personalități. Indiferent de domeniile de interes ale părinților noștri, de unde lucrează și trăiesc, magazinul on-line UNO.MD a ales câteva dintre cele mai bune cadouri pentru mamele și tații de toate vârstele, pentru a le arăta cât de scumpi sunt pentru voi.

1. Fierbator de apa Maestro MR-068

Confortul din casa nu poate fi deplin fără o ceașcă de ceai aromat, adunând la masă întreaga familie de la mic la mare. Un fierbător electric din ceramică de înaltă calitate, realizat din materiale ecologice va fi un decor excelent în bucătăria părinților și un cadou deosebit de Anul Nou.

Ceainicul electric Maestro MR-068 este realizat în stil provensal cu efect de mozaic spaniol. Modelul nou,original, a devenit un bestseller în vânzări. Pe lângă designul ergonomic modern, ceainicul are protecție împotriva supraîncălzirii și deconectare automată atunci când fierbe sau atunci când nivelului de apă este insuficient. Ceainicul are o capacitate de 1200 WT, ceea ce vă va permite să fierbeți apa timp de câteva minute, iar ceramica rezistentă vă va ajuta să mențineți apa fierbinte mult timp. În ciuda simplității cadoului, se va dovedi a fi o surpriză uimitoare, nu uitați doar să împachetați frumos cadoul 🙂

2. Umidificator de aer Gorenje H17BY

Confortul în casă depinde în primul rând de microclimă. Aerul uscat și insuficient umidificat în interior poate duce la tuse, somn rău sau chiar răceală. O modalitate simplă de a rezolva această problemă sau de a îmbunătăți pur și simplu starea de bine și starea de spirit a părinților este umidificatorul Gorenje H17BY.

Cu el, părinții se pot bucura de aer împrospătat oriunde: în bucătărie, în dormitor, în camera de zi. Funcția de ionizare produce anioni care te vor face să te simți relaxat și cu dispoziție bună. Ciclul de funcționare al dispozitivului este de la 8 la 10 ore, fără a fi necesară adăugarea de apă pe parcursul nopții, un regulator ușor de manevrat al nivelului de umidificare, funcționarea extrem de liniștită a dispozitivului, care nu va perturba somnul părinților. Aveți grijă unul de celălalt 🙂

3. Gratar electric Gorenje KR1800SDP

Grătarul, la natură sau la vila părinților este una dintre activitățile de agrement preferate alături de prieteni și rude. Cu toate acestea, în sezonul de iarnă și în agitația zilelor de rutină, nu este întotdeauna timp pentru o astfel de escapadă, dar există o alternativă minunată!

Gratarul electric Gorenje KR1800SDP este o idee minunată de Anul Nou. Grătarul este fabricat din aluminiu turnat, cu o suprafață antiaderentă. Mâner pentru transportat, este dotat cu încălzitor cu rezistor convențional. Placa de coacere cu striatii ceea ce va oferi cărnii un gust deosebit și o crustă crocantă. Completați cadoul cu o carte de rețete pentru grătar, acum vor exista și mai multe motive pentru a vă întâlni mai des 🙂

4. Cântar de podea Xiaomi Mi Smart Scale

Părinții tăi sunt mega activi? Stropitul cu apă rece, scufundarea în apă în timpul iernii și plimbările lungi pe biciclete sunt doar floare la ureche? Atunci cadourile ar trebui să fie potrivite pentru astfel de oameni, oameni activi. Pentru a rămâne întotdeauna în formă bună nu trebuie să uitați să vă monitorizați greutatea. Dacă credeți că cântarul este atât de banal, atunci să știți că cântarul de baie Xiaomi vă va schimba complet părerea.

În primul rând, este vorba despre un cântar smart – un model electronic într-o carcasă elegantă de sticlă de înaltă tehnologie, cu o suprafață albă lucioasă. Modelul dat acceptă detectarea automată a până la 16 utilizatori.Greutatea maximă pentru cântar poate ajunge până la 150 de kilograme, iar datorită tehnologiilor moderne eroarea este de doar 50 de grame. Dat fiind faptul că el poate fi sincronizat cu smartphone-ul, cântarul  Xiaomi Mi Smart Scale va fi un fitness-asistent excelent la sport  pentru fiecare părinte.

Nu uitați! Sportul, alimentația sănătoasă și controlul greutății sunt garanția bunei dispoziții 🙂

5. Fier de călcat Tefal FV1710

Un cadou practic și banal la prima vedere, dar atât de necesar, care va ajuta la economisirea timpului și energiei. Fierul de călcat este prevăzut cu o talpa netedă, cu o tehnologie avansată ce oferă rezultate excepționale de alunecare și nonaderență.

Fierul de călcat cu aburi Virtuo oferă rezultate rapide și eficiente de calcare, fără a face vreun compromis privind rezultatele impecabile. Produsul are un design compact și ergonomic, este prevăzut cu o talpa antiaderentă, dispune de o putere de 1800 W si are un jet de abur de 80 g/min. Combinând toate aceste caracteristici vom obține fierul de călcat perfect pentru a îndepărta cele mai încăpățânate cute. Oferiți nu numai cadouri originale, dar și utile 🙂

6. Convector electric KAMOTO CH 2500

În așteptarea vremii friguroase, cel mai bun cadou pentru Anul Nou va fi ceva călduț 🙂 În ajutor îți vine convectorul KAMOTO CH 2500. Un încălzitor convector menține cel mai precis temperatura setată și încălzește rapid camera.Funcțional, ușor, frumos și cu un mare plus, consumul redus de energie.

Poate fi instalat pe pereți, dar și folosit pe pardoseală. Dotat cu un termostat, protecție împotriva supraîncălzirii și umidității. Merită să atrageți atenție că prețul este unul avantajos. Cea mai bună combinație între preț și calitate. Nu uitați să vă încălziți reciproc cu zâmbete calde 🙂

7. Multifierbător Vitek VT4281

Un cadou cu care la sigur nu vei da greș este un multifierbător. Când ultima dată părinții tăi au mers la teatru sau cinema, sau doar au stat în compania prietenilor? Probabil că gătitul le ia prea mult din timp? Pentru a simplifica viața părinților ne vine în ajutor multicooker-ul Vitek VT4281. Acest lucru o va ajuta pe mama să nu stea ore în șir la gătit, iar tata să nu moară de foame dacă mama pleacă brusc în vizită la nepoți. Într-un multifierbător puteți găti aproape totul, de la supă și pilaf, la iaurt și plăcintă.

Multicooker-ul va face aproape toată munca singur, trebuie doar să introduceți ingredientele necesare în recipient și să selectați programul corespunzător,unul din cele 9 la număr. Și dacă setați timer-ul, atunci vă va aștepta un mic dejun cald, prânz sau cină la ora stabilită. Petreceți timp cu familia, nu la aragaz 🙂

8. Automate de cafea Polaris PCM 1516E

Majoritatea oamenilor își încep ziua cu o ceașcă de cafea revigorantă. Și ce ar putea fi mai bine într-o dimineață rece de iarnă? Pe mulți oameni îi unește dragoste pentru această băutură. Am găsit Cadoul de Anul Nou perfect! Aparatul de cafea Polaris PCM 1516E. Barista profesioniști și iubitorii de cafea delicioasă, precum și adevărați gurmanzi care înțeleg complexitatea preparării unei băuturi aromate, au dat recenzii pozitive anume la acest model al aparatului de cafea de la brandul Polaris.

Aceasta este o mașină de cafea perfectă de o culoare roșu elegant cu inserții de oțel completată de o nuanță neagră enigmatică. Un element important al mașinii de cafea este capacitatea de a face espresso dublu, cappuccino și prezenta a filtre permite mașinii de cafea să dovedească pregătirea în același timp a două căni de cafea aromată într-un minut.

Cadoul poate fi suplinit cu un set de cafea Arabica sau Robusta 🙂

P