Andrea Syrtash, expertă americană în relații de cuplu, a relatat într-un intevriu recent, acordat revistei Cosmopolitan, despre acele 7 sfaturi esențiale și practice, care te ajută să obții o organizare perfectă a celui mai important eveniment din viața oricărei femei. Anume la acest eveniment, este important să menții contactul cu fiecare invitat în parte și, concomitent, să fii în centrul atenției.

Mirele și mireasa

În decursul pregătirilor pentru nuntă, nu uitați să vă acordați timp unul celuilalt, pentru că apropierea este cel mai important detaliu dintr-o relație. În fiecare zi, până și după nuntă, dăruiți-vă mici atenții, iar până la marele eveniment, dacă stați separat, împărtășiți-vă nerăbdarea și dorința de a păși, împreună, pe același drum.

Pritenii mirelui și ai miresei

Dacă, în timpul pregătirilor de nuntă, distanța este un impediment major pentru oaspeți, utilizați skype-ul, pentru a-i convoca pe toți la o ședință online: acolo le veți putea împărtăși toate informațiile cu privire la organizare. Este important ca prietenii mirelui și ai miresei să formeze o echipă care îi vor susține nu doar până la nuntă, ci și la eveniment.

Părinții miresei

Este important ca părinții tăi să aibă o parte din responsabilitățile organizatorice. Meniul este o temă aparte, care trebuie discutat atât de părinții tăi, cât și de cei ai mirelui. De asemenea, îi poți implica în expedierea invitațiilor pentru nuntă.

Părinții mirelui

Întreabă-i pe părinții alesului tău, despre ce tradiții sau obiceiuri ar vrea să fie organizate în cadrul nunții. Pentru aceasta, invită-i la o cină și solicită-le părerea referitor și la rochia de mireasă pe care o vei purta. Interesul pe care îl vei acorda viitorilor tăi socri le va topi inima și îi va cuceri de-a dreptul.

Moderatorul

În procesul alegerii moderatorului, este important să iei în calcul nu doar scenariile care vi se propun, ci și onorariul care vă este solicitat, pentru organizarea evenimentului. Dacă ceva nu vă place, nu vă fie frică să-i spuneți NU. Este sărbătoarea voastră, așa că doar voi trebuie să decideți cum trebuie să aibă loc aceasta.

Personalul

Organizatorii, floriștii, fotografii și personalul trebuie să fie convocați înainte de nuntă și fiecare dintre ei trebuie să cunoască aceleași detalii, pentru ca să fie punctuali, în realizarea sarcinilor de la eveniment. Pe de altă parte, fii recunoscătoare pentru eforturile lor și arată-le că pui preț pe munca pe care o depun.

Oaspeții

Poate că o să-ți pară ieșit din comun, dar poți utiliza Facebook-ul pentru a-i convoca pe toți la un eveniment comun care poate difuza fotografii chiar în timpul evenimentului.

Foto: www.perugia-farmhouse.it, justineungaro.com, www.preownedweddingdresses.com, www.leeannmariephotography.com, marry.mdnisiesenchantedflorist.comscience.opposingviews.com,

Distribuie articolul: