Nu ştii sigur dacă te iubeşte? Şi cel mai mare cuceritor se poate da de gol fără să-și dea seama. Trebuie doar să fii puţin atentă la câteva lucruri. Le-am adunat în lista de mai jos.

Se gândeşte tot timpul la tine

Îţi trimite sms-uri amuzante pe timpul zilei? Anumite cântece, gesturi şi fraze îi amintesc de tine? Dacă eşti prezentă chiar dacă teoretic eşti departe de el, înseamnă că investeşte în relaţia cu tine.

Face compromisuri

Se pare că dragostea îndulceşte inimile. Dacă, de exemplu, este un mare cinefil şi te lasă să alegi tu filmul sau merge cu tine la plimbare chiar dacă e frânt de oboseală, nu mai încape îndoială că e îndrăgostit.

Te atinge în public

Majoritatea bărbaţilor nu au o problemă să-şi exprime  afecţiunea acasă, dar în public anumiţi domni pot avea momenente de ezitare. Dacă un bărbat îşi pune un braţ de după umărul tău, asta înseamnă că e mândru că sunteţi împreună, dar este vorba şi de un gest protector. Un alt gest de iubire este acela de a te îmbrăţişa şi săruta fără a intenţiona să facă sex cu tine.

Vrea să-i cunoşti apropiaţii şi familia

Vrea să cunoşti toate persoanele importante din viaţa lui? Înseamnă că este mândru că este cu tine şi vrea ca şi ceilalţi să te îndrăgească aşa cum o face el.

Nu-i este frică să lupte pentru relaţia voastră sau să-şi ceară scuze când greşeşte

Uneori este necesară o ceartă pentru a-ţi da seama cât de puternică este o relaţie. Unui bărbat îndrăgostit nu-i este teamă să aibă un conflict sau să-şi ceară scuze atunci când greşeşte. Îi place să lupte corect, te respectă şi-ţi ascultă opiniile, urăşte să te vadă supărată şi vrea să îndrepte lucrurile.

Atunci când vorbeşte despre viitor o face la plural

Face planuri de viitor care te includ? Te-a invitat la nunta prietenului său care va avea loc anul viitor? Glumeşte în legătură cu viitorii voştri copii? Înseamnă că se vede în viitor cu tine şi nu are gânduri să o ia la goană.

Sursa: CSID.ro

Distribuie articolul: