O femeie care se respectă poartă mereu în geanta sa un portfard cu câteva produse de primă necesitate, care ar salva-o în anumite situații de urgență. Pe lângă o oglindă și un absorbant zilnic, lucruri fără de care o femeie nu poate să se descurce, portfardul tău nici nu trebuie să fie super plin, dar nici gol. Iată cele 5 produse minune care ar fi bine să se regăsească acolo.

1. Ruj de buze sau gloss de buze. Indispensabil pentru buzele tale, mai ales pe timp rece. Gloss-ul, dar și rujul ar fi perfect să fie într-o nuanţă cât de cât neutră, care să se asorteze mai multor ţinute.

2. Pudră sau fond de ten – În dependență de ceea ce folosești, asta și poartă mereu cu tine. Un fond de ten potrivit tenului tău sau o pudră corectoare îți va împrospăta machiajul la orice oră a zilei.

3. Demachiant – Oriunde ai merge, este imperios necesar să îţi cureţi tenul atât dimineaţa, înainte să îţi aplici machiajul, cât şi seara. În plus te poate salva și în cazul corecțiile, dacă ai la îndemână și un bețișor sau un disc demachiant. Șervețelele umede te pot salva uneori, însă nu abuza de ele – pot usca excesiv fața.

portfard4. Rimel – Optează pentru un rimel care să întrunească mai multe proprietăţi (alungire, curbare, volum). Culoarea ar fi ideal să fie neagră, pentru a se potrivi cu orice ținută.

5. Pensetă – Atât de necesară pentru o formă frumoasă a sprâncenelor tale și nu doar. O pensetă te va salva în mult mai multe situații în care ai nevoie să scoți sau să tragi ceva foarte subțire și îngust.

6. Ojă pentru unghii – Ideal ar fi una transparentă sau în culoarea ojei pe care o porți cel mai des pe unghii, spre exemplu roșu. Îți va fi utilă în cazul unui mic accident cu vre-una dintre unghii sau… cu ștrampii de mătase. Știi foarte bine, colații se opresc din destrămare dacă sunt stopați cu un strop de ojă.

7. Creion dermatograf – Nu ocupă mult spațiu și este un salvator de nădejde, mai ales atunci când nu ți-ai făcut machiaj, dar trebuie urgent să pui ceva pe tine. Două linii pe pleoape își vor face imediat efectul, iar pentru cele care preferă eye-liner-ul, nu au decât să înlocuiască dermatograful cu creionul pe bază de apă.

Distribuie articolul: