Fie că te pregăteşti pentru o petrecere, o întalnire sau ai nevoie doar de puţină inspiraţie pentru ţinuta de birou, iată câteva trucuri şi idei folositoare pentru reîmprospătarea garderobei. Învaţă de la vedetele tale preferate cum să reinventezi anumite piese vestimentare şi să le redai strălucirea.
Foloseşte piese vestimentare din sezonul anterior
Venirea verii nu înseamnă neaparat şi o schimbare totală a garderobei. O mulţime de piese vestimentare din sezonul de toamnă pot fi reinventate şi adaptate în ţinute perfecte pentru sezonul călduros. De exemplu, poţi folosi perechea ta preferată de botine într-un look de vară, de inspiraţie boho, dacă adaugi o rochie florală şi un rucsac din piele.

Combină diverse imprimeuri
Pentru un look fresh, de vară, poţi încerca unul dintre cele mai îndrăzneţe trenduri ale sezonului – combinaţia de imprimeuri. Pentru aceasta tot ceea ce trebuie să faci este să alegi din garderoba ta câteva piese vestimentare cu diverse imprimeuri. Cheia reuşitei unui astfel de look stă în modul în care asortezi hainele alese: optează pentru o paletă de culori generală şi joacă-te cu diverse tonuri şi nuanţe, având grijă în acelaşi timp să nu aglomerezi prea mult ţinuta.

Combină piese din piele cu elemente metalice
Dacă vrei un look casual foarte chic, alege o piesă vestimentară din piele – o fustă, o rochie, o vestă sau o geacă pentru zilele mai răcoroase – şi combin-o cu o pereche de pantofi sau tenişi metalici. În cazul în care nu ai o astfel de pereche de pantofi, adaugă orice alt element metalic găseşti în dulapul tău – o eşarfă, un top sau doar un lanţ.

Reinventează clasica cămaşă albă
Orice garderobă trebuie să conţină o cămaşă albă. Modul în care o porţi te poate ajuta să dai un aer fresh ţinutei tale. Combin-o cu o pereche de pantaloni cu imprimeu sau adaugă o eşarfă colorată. Poţi încerca de asemenea să o porţi înnodată, cu o pereche de jeansi scurţi şi o pălărie.

Înlocuieşte pantofii negri, cu o pereche albă
Poate una dintre cele mai controversate culori atunci când vine vorba despre pantofi, albul câştigă din ce în ce mai mult teren în această vară. Dacă ai în dulap o pereche de pantofi albi pe care nu credeai că îi vei mai purta vreodată, acum este momentul să îi reinventezi. Poartă-i atât în ţinute de zi, dar şi de seară, alături de culori pastelate.

 
 

Alb şi negru – noua combinaţie de succes
Combinaţia alb-negru face furori în această vară. Alcătuieşte un look numai din aceste două culori şi lasă imaginaţia să intervină atunci când vine vorba despre volumele şi geometria ţinutei.


Reinventează modul în care porţi tricourile

Tricoul cu imprimeu grafic nu mai trebuie să fie doar soluţia de urgenţă pentru zilele în care nu ai inspiraţie. Poartă astfel de tricouri în combinaţii elegante, cu o pereche de pantaloni pană sau o fustă de piele tip de creion. Şi în această situaţie accesoriile pot face diferenţa, aşa că nu te feri de coliere supradimensionate sau brăţări pentru a îţi transforma ţinuta.

Distribuie articolul: